بلومبرگ: هیچ یک از رهبران اروپایی برای ارسال جنگنده به اوکراین تعهدی نداده است

پنج‌شنبه 20 بهمن 1401
23:10
بلومبرگ: هیچ یک از رهبران اروپایی برای ارسال جنگنده به اوکراین تعهدی نداده است یک منبع آگاه در اتحادیه اروپا گفت که تاکنون هیچ یک از رهبران اروپایی درباره ارائه جنگنده به اوکراین تعهدی نداده است.

العالم - اروپا

بلومبرگ پنجشنبه به نقل از یک منبع آگاه که نامش را فاش نکرد، نوشت: رهبران اروپایی این را برای ولودیمیر زلنسکی روشن کرده‌اند که مایل هستند کمک‌های نظامی بیشتری به اوکراین ارائه دهند اما تاکنون هیچ یک از آنها تعهدی درباره تامین جت جنگنده نداده است.

اوکراین در هفته‌های اخیر رایزنی‌های گسترده‌ای با کشورهای غربی انجام داده است تا بتواند از آنها جنگنده‌های اف-۱۶ دریافت کند.

زلنسکی پنجشنبه به بروکسل سفر و در آنجا با برخی از رهبران اروپایی دیدار کرد.

او در سخنانی در صحن پارلمان اروپا با بیان این که کی‌یف در حال دفاع از اتحادیه اروپا است، افزود: اوکراین به عنوان کشوری که در حال پیروزی جنگ است باید تبدیل به یک عضو اتحادیه اروپا شود.

پیش از سخنرانی زلنسکی، روبرتا متسولا رئیس پارلمان اروپا اعلام کرد که متحدان باید خیلی سریع به عنوان قدم بعدی ارائه سامانه‌های دوربرد و جنگنده‌ها به کی‌یف را در نظر بگیرند.

زلنسکی پیش از عزیمت به بروکسل، به انگلیس و فرانسه نیز سفر کرده، از کشورهای اروپایی خواسته بود تا جنگنده و تجهیزات نظامی دوربرد به اوکراین عرضه کنند.

سفر زلنسکی به غرب اروپا در حالی است که حملات روسیه شدت پیدا کرده و درگیری‌های نظامی دو طرف بتدریج افزایش یافته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه