خاموشی صدای رادیو در افغانستان

دوشنبه 24 بهمن 1401
12:22
خاموشی صدای رادیو در افغانستان اتحادیه خبرنگاران افغانستان گزارشی از فعالیت رادیوهای مختلف در افغانستان پس از به قدرت رسیدن طالبان منتشر کرده است.

العالم - آسیا

اتحادیه خبرنگاران افغانستان همزمان با روز جهانی رادیو گزارشی از فعالیت این رسانه شنیداری در این کشور منتشر کرد.

براساس این آمار اتحادیه، پس از روی کار آمدن طالبان فعالیت ۱۱۷ رادیو متوقف و ۱۹۰۰ نفر از کارکنان رسانه از جمله خبرنگاران زن کار خود را از دست داده‌اند.

از طرف دیگر اتحادیه خبرنگاران افغانستان گزارش داده است که در حال حاضر در 17 ولایت این کشور 223 رادیو در حال فعالیت بوده و به صورت روزانه اخبار را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

اما نی یا نهاد پشتیبان رسانه‌های آزاد در صفحۀ فیسبوک گزارشی متفاوتی از وضعیت رسانه پس از به قدرت رسیدن طالبان منتشر کرده است.

این نهاد نوشته است که ۴۸ درصد فرستنده‌های رادیو در افغانستان به دلیل مشکلات اقتصادی و چالش‌های موجود بسته شده‌ و از میان ۳۰۷ دستگاه رادیو، اکنون کمتر از ۱۷۰ دستگاه فعالیت می‌کنند.

اما ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در خصوص آزادی مطبوعات اخیرا گفته بود که فعالیت مطبوعات در صورت رعایت شرع و فرهنگ افغانستان مجاز بوده و این گروه هیچ مخالفتی با این موضوع ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو به ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان تهدید کرد


نظامیان صهیونیست با یورش به خاک سوریه ۵ جوان سوری را ربودند


اعتراف ترامپ به قدرت ایران؛ مذاکرات بدون عقب‌نشینی تهران ادامه دارد


میناب؛ جایی که خنده قبل از به صدا درآمدن زنگ‌ مدرسه مرد+ فیلم


فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است


کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران