خبر فوری:

همکاری باکو با تل آویو در ساخت پهپاد

چهارشنبه 3 اسفند 1401
17:11
همکاری باکو با تل آویو در ساخت پهپاد
رسانه‌ها از همکاری باکو با رژیم صهیونیستی در ساخت پهپاد خبر دادند.

العالم _ فلسطین اشغالی

منابع رسانه‌ای روز چهارشنبه از رایزنی مقام‌های نظامی باکو با رژیم موقت صهیونیستی در ساخت پهپاد خبر دادند.

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» روز چهارشنبه به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان نوشت که «مدات قلی اف» وزیر صنایع دفاع جمهوری آذربایجان با «موشه علیزر» رئیس شرکت صهیونیستی «اروناتیکس» در نمایشگاه بین المللی دفاعی «ایدکس-۲۰۲۳» در ابوظبی دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، طرفین در مورد گسترش بیشتر همکاری‌ها در تولید مشترک هواپیماهای بدون سرنشین تبادل نظر کردند. به دلایل امنیتی به جزئیات بیشتر این دیدار اشاره‌ای نشده است.

این رویداد در حالی رخ داده که باکو و رژیم اسرائیل مدت‌هاست روابط گرم نظامی دارند و تل آویو پیشتر نیز فناوری ساخت پهپاد را به باکو انتقال داده است.

پیش از این، روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» نیز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که جمهوری آذربایجان در حال بررسی خرید سامانه «حیتس-۳» (پیکان-۳) از رژیم صهیونیستی است.

اسرائیل هیوم گزارش داده بود که اگر این معامله صورت بگیرد، سامانه حیتس-۳ به تجهیزات نظامی گوناگونی که باکو پیشتر از تل‌آویو خریداری کرده، اضافه خواهد شد؛ تجهیزاتی از جمله پهپادهای انتحاری «هاروپ» و موشک‌های «لورا».

این گزارش در حالی منتشر شد که «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان نیز پیشتر در گفت‌و‌گو با «نشریه دفاع ملی روسیه» گفته بود که این کشور به طور گسترده از تل‌آویو تجهیزات نظامی خریداری کرده است.

علی‌‌اف تصریح کرده بود که باکو از تل‌آویو، پهپادهای موسوم به «مهاجم آسمان» و «هاروپ» خریداری کرده و این موضوع دیگر بر کسی پوشیده نیست؛ پهپادهایی که هم برای شناسایی و هم نبرد کاربرد دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


پربیننده ترین خبرها