پاسخ اتحادیه اروپا به حواشی سفر سفیر سوئیس به قم

جمعه 5 اسفند 1401
17:37
پاسخ اتحادیه اروپا به حواشی سفر سفیر سوئیس به قم سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا در ارتباط با حجاب اسلامی سفیر سوئیس در بازدید از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) تصریح کرد که این اقدام در چارچوب پروتکل‌های پوششی برای ورود به یک مکان عبادی صورت گرفته است.

العالم-اروپا

«اریک مامر» این مطلب را روز جمعه در نشست با خبرنگاران از بروکسل مطرح کرد و گفت: ما تمایلی نداریم وارد این موضوع شویم. اولا ما در جریان جزئیات نیستیم و درثانی این یک سفر خاص است که ما درباره آن اظهارنظر نمی‌کنیم

او در پاسخ به این سوال اینکه «آیا با توجه به حوادث اخیر این مساله قابل پذیرش است که سفیر یک کشور اروپایی در ایران چادر سر کند» افزود: من علاقه شما را به این موضوع درک می‌کنم اما این موضوع دارای ابعاد مختلفی است.

سخنگوی کمیسیون اروپا ضمن تکرار اظهارات مداخله جویانه غرب در امور داخلی ایران ادامه داد: گمان می‌کنم نیازی نباشد که ما دوباره بیانیه‌ها و اظهارات نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) و سخنگوهایش درباره حقوق زنان در این را تکرار کنیم؛ اما بازدید از مکان‌های عبادی موضوع دیگری است.

وی تصریح کرد: این دو مقوله جداست و ما وارد بحث درباره بازدید از یک مکان عبادی نخواهیم شد. موضع ما درباره حقوق زنان ایرانی در ایران روشن است [...] و این مساله از پوشیدن چادر هنگام ورود به یک مکان عبادی، خواه در اروپا باشد خواه یک کشور ثالث، جداست.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)‌،‌ "نادین الیویری لوزانو" به همراه هیاتی دیروز در حرم حضرت معصومه (س)‌ حضور یافت و خادمان حرم شخصیت بانوی کرامت و جایگاه ایشان در اسلام را برای سفیر تشریح کردند.

بازدید از اماکن مختلف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)‌ و آشنایی با فرهنگ و هنر اسلامی به کار رفته در معماری این آستان مقدس از جمله برنامه‌های سفیر سوئیس در سفر به قم بود.

"نادین الیویری لوزانو" همچنین با حضور در دفتر بین المللی حرم مطهر بانوی کرامت در گفت و گو با کارشناس این اداره با شخصیت و جایگاه حضرت معصومه(س) آشنا شد.

این سفر و پوشش سفیر سوئیس با واکنش‌هایی از سوی گروه های ضد انقلاب مواجه شد اما وزارت امور خارجه سوئیس تصریح کرد که سفر سفیرش در چارچوب فعالیت‌های "آکادمیک" و"گفت‌وگوهای بین مذاهب" صورت گرفته است.

«پیره آلن اِلت‌شینگر» سخنگوی وزارت امور خارجه سوئیس به سایت خبری "بلیک" توضیح داد که سفیر این کشور «یک دیدار کوتاه از قم داشته و دستورالعمل آنجا برای پوشش زنان را رعایت کرده است.» وی تاکید کرد که گفت‌وگوهای بین مذاهب در شرایط کنونی معنای زیادی دارد و سوئیس تمام کانال‌های ارتباطی را برای پیش بردن این گفت‌وگوها به کار می‌گیرد.َ

0% ...

آخرین اخبار

امارات از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود


عبور از تنگه هرمز پس از پایان جنگ با قوانین ایران


سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران


«میناب ۱۶۸» نام کاروان تیم ملی فوتبال در جام جهانی


ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس