بیستمین سالگرد تأسیس شبکه؛

روایت خبرنگار العالم از آغاز مقاومت ضدآمریکایی مردم عراق از محل سرنگونی مجسمه صدام

يکشنبه 21 اسفند 1401
23:20
مدیر دفتر شبکه العالم در بغداد خاطرات خود را از روزهای راه اندازی این شبکه پس از سرنگونی مجسمه صدام در جریان حمله آمریکا بازگو کرد.

العالم – ایران

نوید بهروز طی ارتباط تصویری با ویژه برنامه بیستمین سالگرد تأسیس شبکه العالم از میدان فردوس بغداد که شاهد سقوط مجسمه صدام بود، خاطرنشان کرد: زمانی که نیروهای آمریکایی در 9 آوریل به این میدان رسیدند، یک سرباز آمریکایی از مجسمه بالا رفت تا آن را سرنگون کند و پرچم آمریکا را بر روی آن قرار داد. همان زمان بود که مقاومت مردم عراق در برابر اشغال آغاز شد.

خبرنگار العالم افزود: عراقی ها اجازه ندادند پرچم آمریکا بر روی مجسمه صدام نصب شود، یک شهروند عراقی از مجسمه بالا رفت و پرچم عراق را بر روی آن قرار داد و سپس مجسمه را سرنگون کردند و این آغاز مقاومت ضد آمریکایی مردم بود.

نوید بهروز گفت: شبکه العالم این رویدادها را پوشش داد و زمانی که کارکنان شبکه العالم پس از سقوط مجسمه وارد بصره شدند، مردم به خاطر پوشش صادقانه اخبار به گرمی از آنها استقبال کردند به این دلیل که این شبکه دروغ بودن ادعاهای آمریکا مبنی بر نجات عراق را با افشای جنایتهای فجیع آمریکا علیه مردم این کشور اثبات کرد.

0% ...

آخرین اخبار

طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است