افغانستان.. کشته شدن فرد شماره ۲ داعش خراسان در «بلخ»

دوشنبه 7 فروردين 1402
18:00
افغانستان.. کشته شدن فرد شماره ۲ داعش خراسان در «بلخ» مقامات طالبان مدعی شدند سه عضو برجسته گروه تروریستی داعش خراسان از جمله فرد شماره دو این گروه را در بلخ به هلاکت رسانده‌اند.

العالم - آسیا

منابع امنیتی طالبان اعلام کردند مولوی ضیاء الدین، والی قبلی و فرد شماره دوم داعش، ابوعمر افریدی، یک عضو شورای شاخه خراسان و سلمان تاجیکستانی یکی از مسئولان آموزش‌های نظامی داعش را طی عملیاتی به هلاکت رسانده‌اند.

به گفته مقامات امنیتی طالبان، مولوی ضیاء الدین قبل از شهاب المهاجر والی داعش برای خراسان و مسئول امور اداری و قضایی این گروه تروریستی بوده است. این منبع می‌افزاید سلمان تاجیکستانی نیز از متخصصان آموزش نظامی و ساخت مواد منفجره بوده است.

ریاست استخبارات طالبان یک‌شنبه‌ شب، در توئیتی نوشت : این افراد در ناحیه‌های پنجم، هشتم و دهم ولایت بلخ در پی راه‌اندازی عملیات نیروهای طالبان کشته شده‌اند. بر اساس این گزارش، این افراد کسانی بودند که در ترور داوود مزمل والی پیشین ولایت بلخ دست داشته‌اند.

این دومین عملیات طالبان علیه داعش در ولایت بلخ طی یک هفته گذشته است. ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان، در 27 اسفند نیز از حمله به سه مخفیگاه داعش در شهر مزار شریف خبر داده بود.

منابع خبری می‌گویند حضور یک شهروند تاجیکستانی میان افراد کشته شده داعش می‌تواند هراس کشورهای آسیای میانه از تهدید داعش در افغانستان را بیشتر تقویت کند که نگران پیوستن هرچه بیشتر شهروندان اسلامگرا و شبه نظامی خود به این گروه‌اند. با وجود این، طالبان به کشورهای آسیای میانه قول داده‌اند که به جنگجویان آسیای میانه اجازه حمله را نخواهد داد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا