موافقت نتانیاهو با تشکیل گارد ملی تحت فرماندهی مستقیم 'بن گویر'

يکشنبه 13 فروردين 1402
22:06
موافقت نتانیاهو با تشکیل گارد ملی تحت فرماندهی مستقیم 'بن گویر' طبق توافق صورت گرفته میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ایتامار بن گویر وزیر به اصطلاح امنیت داخلی، کابینه نتانیاهو با کاهش بودجه وزارت های این رژیم به منظور تاسیس "گارد ملی" موافقت کرد.

العالم فلسطین

"یائیر لاپید" رهبر مخالفان نتانیاهو گفت که "دولت بودجه بهداشت، آموزش و دفاع را برای تامین هزینه ارتشی از شبه نظامیان ویژه بن گویر کاهش خواهد داد".

همزمان "یعقوب شبتای" رئیس پلیس رژیم صهیونیستی هشدار داد که این گارد که مستقل و جدای از پلیس بوده و تحت نظر مستقیم وزارت امنیت ملی خواهد بود ضرر زیادی به عملکرد و توانمندی سازمانهای امنیت داخلی رژیم وارد خواهد نمود.

از سوی دیگر "گالی بیهاریو" مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی نیز با پیشنهاد تشکیل این نیرو مخالفت نموده و تاکید کرد این مساله موانع قانونی دارد و پلیس می‌تواند به تنهایی با مشکلات امنیتی برخورد کند.

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد