شورای همکاری: شرایط برای مذاکرات صلح در یمن مهیاست

چهارشنبه 16 فروردين 1402
05:12
شورای همکاری: شرایط برای مذاکرات صلح در یمن مهیاست دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد که شرایط کنونی برای ورود به مذاکرات صلح جهت دستیابی به راه‌حل سیاسی در یمن مهیاست.

العالم - یمن

«جاسم البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس به مناسبت گذشت یک سال از گفت‌وگوهای داخلی یمن، یمنی‌ها را به وحدت و اولویت دادن به مصلحت کشور با هدف برقراری صلح و ثبات و امنیت در این کشور فراخواند.

بنابر گزارش خبرگزاری عربستان (واس)، البدیوی تصریح کرد که شرایط کنونی برای ورود به مذاکرات صلح جهت دستیابی به راه‌حل سیاسی بر اساس طرح ابتکاری شورای همکاری خلیج فارس، مصوبات کنفرانس گفت‌وگوی جامع و قطعنامه شماره ۲۰۱۶ شورای امنیت، فراهم است.

وی همچنین نتایج گفت‌وگوهای داخلی یمن را که به میزبانی شورای همکاری خلیج فارس که از ۲۹ مارس تا ۷ آوریل ۲۰۲۲ با مشارکت مسئولان یمنی، اعضای مجلس نماینده و مجلس الشوری و گروه‌های سیاسی و مدنی یمن برگزار شد، ستود.

پیشتر «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل در یمن خواستار پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است