گزارش خبرنگار العالم از مذاکرات ایران و عربستان در پکن

پنج‌شنبه 17 فروردين 1402
09:33
وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی در نشستی دوجانبه در پکن، پایتخت چین، درباره اقدامات بعدی برای ازسرگیری روابط دو کشور گفتگو کردند.

العالم - ایران

خبرنگار العالم در پکن به صورت زنده از دیدار ایران و عربستان در سطح وزرای خارجه گزارش داد: « دقایقی پیش شاهد یک نشست دوجانبه بودیم که در پشت درهای بسته بین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل بن فرحان وزیر عربستان سعودی برگزار شد.»

خبرنگار العالم با اشاره به آغاز برگزاری دور دوم مذاکرات بین دو کشور، خاطرنشان کرد: این رویداد پس از یک ماراتن سیاسی طولانی رخ می دهد که از بغداد، پایتخت عراق آغاز شد و بیش از دو سال به طول انجامید و این جلسات در سطح کارشناسان دو وزارت خارجه برگزار شد و در مرحله بعد جلساتی در مسقط پایتخت عمان برپا گردید و ما امروز در پکن شاهد برگزاری این مذاکرات در سطح وزیران خارجه دو کشور هستیم.»

در همین زمینه یک منبع به العالم گفت که پیشنهاد و درخواست عربستان برای انجام مذاکرات در سطح مشاوران امنیت ملی منجر به توافق برای از سرگیری روابط دو کشور شد.

این گزارش در پایان می افزاید، با اشاره به این که این دیدار نقطه عطفی در روابط دو کشور است، این رویداد نه تنها برای دو کشور بلکه برای کل منطقه مهم است و در معادلات بین المللی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم