حماس: هنیه در‌ آینده نزدیک قصد سفر به ایران را دارد

شنبه 9 ارديبهشت 1402
11:02
حماس: هنیه در‌ آینده نزدیک قصد سفر به ایران را دارد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با انتشار جزئیات جدیدی از گفت‌و‌گوی تلفنی اخیر «اسماعیل هنیه» و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، خبر داد که هنیه دعوت طرف ایرانی را پذیرفته و به‌زودی به ایران سفر خواهد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

وبگاه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، جزئیات جدیدی از گفت‌و‌گوی اخیر «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران منتشر کرده است.

در این بیانیه آمده است که در این تماس تلفنی از رئیس دفتر سیاسی حماس برای سفر به تهران و دیدار با سران این کشور دعوت به عمل آمد تا درباره تحولات جاری در منطقه گفت‌وگوهای بیشتری صورت گیرد.

حماس در ادامه اعلام کرد که اسماعیل هنیه ضمن تشکر بابت این تماس، دعوت طرف ایرانی را پذیرفته و به‌زودی قصد سفر به تهران را دارد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، یکشنبه شب، (سوم اردیبهشت) در تماس تلفنی با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس، فرارسیدن عید سعید فطر را به وی، مقاومت و ملت فلسطین تبریک گفت.

وزیر امور خارجه در این گفت‌وگو با اشاره به اختصاص ویژه سخنرانی مقام معظم رهبری در روز عید فطر به مسئله مهم فلسطین، بر تداوم حمایت‌های معنوی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران از ملت و مقاومت فلسطین تأکید کرد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این گفت‌وگو ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر به دولت و ملت ایران، سلام‌های گرم خود را به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور ایران، ابلاغ کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در عین حال بر عزم جدی گروه‌ها و ملت فلسطین برای تداوم مقاومت در برابر تجاوزات رژیم اشغالگر قدس تأکید کرد و با استقبال از توافق اخیر جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی، این توافق را به نفع دو‌ کشور و کل منطقه خواند و افزود: «البته رژیم صهیونیستی از این توافق ناخرسند است.»

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


نعیم قاسم: پروژه حذف ایران و مقاومت در منطقه شکست خورده است


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا


ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است


دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان