سازمان جهانی بهداشت: ریشه‌کنی کامل کووید-۱۹ غیرمحتمل است

يکشنبه 17 ارديبهشت 1402
03:59
سازمان جهانی بهداشت: ریشه‌کنی کامل کووید-۱۹ غیرمحتمل است مایکل رایان مدیر برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت که ریشه‌کنی کامل کووید-۱۹ غیرمحتمل است.

العالم-کرونا در جهان

رایان شنبه اظهار کرد: معیارهای بسیار خاص و ویژه‌ای برای ریشه‌کن کردن یک ویروس وجود دارد.

وی افزود: ما در مورد کووید-۱۹ با ویروسی مواجه هستیم که بسرعت تغییر و تکامل پیدا می‌کند، از انسان به حیوان و بالعکس منتقل می‌شود و می‌تواند در فضاهای مختلفی پنهان شود. بنابراین، بسیار سخت است که درباره ریشه‌کنی یا حذف آن صحبت کنیم.

این مقام سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد که حذف «تهدید این ویروس علیه بهداشت عمومی» از طریق واکسیناسیون و درمان، ممکن و شدنی است و «می‌توانیم وضع اضطراری را خاتمه دهیم اما نمی‌توانیم به ویروس پایان بدهیم

وی افزود: آیا می‌توانیم کووید-۱۹ را حذف کنیم؟ من فکر می‌کنم این کار اگر غیرممکن نباشد، بسیار "غیرمحتمل" خواهد بود.

تدروس ادهانوم روز جمعه دبیرکل سازمان جهانی بهداشت ضمن اعلام پایان وضعیت اضطراری در رابطه با شیوع بیماری کووید-۱۹ آن را کماکان تهدیدی برای سلامت بشر اعلام کرد.

وی در عین حال تاکید کرد که این موضوع به معنای از بین رفتن تهدید کووید-۱۹ نیست و خطر جهش‌های جدید این ویروس کماکان باقی است.

ادهانوم تعداد جانباختگان کرونا را بیش از عدد رسمی هفت میلیون نفر ارزیابی کرد و گفت احتمالا حداقل ۲۰ میلیون نفر در اثر ابتلا به این بیماری کشته شده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان دیدار کرد


شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است


مورالس: جهان در حال عبور از هژمونی آمریکا به‌سوی قدرت‌های نوظهور است


هاس: جنگی که اسرائیل دنبالش بود به تضعیف روابطش با آمریکا منجر می‌شود


ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است


«سلام گرینلند!»؛ ترامپ طمع ورزی آمریکا را بی‌پرده فریاد زد