توافق عراق و عربستان بر سر توسعه میدان گازی عکاز

پنج‌شنبه 4 خرداد 1402
19:55
توافق عراق و عربستان بر سر توسعه میدان گازی عکاز وزیر نفت عراق در عربستان از شرکت‌های سعودی متخصص خواست تا در توسعه میادین نفتی و سرمایه گذاری در بخش گاز عراق مشارکت کنند.

العالم ـ عراق

حیان عبدالغنی وزیر نفت عراق گفت: کمیته انرژی شورای هماهنگی مشترک دو کشور نشست‌ها و رایزنی‌هایی در زمینه نفت و انرژی برگزار و یادداشت های همکاری در این زمینه امضا کرده است.

وی افزود، عراق مصمم به توسعه میدان عکاز و سرمایه گذاری برای استخراج ۴۰۰ میلیون متر مکعب گاز در آن است و از وزارت انرژی عربستان در این باره دعوت به همکاری می کند.

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق، وزیر نفت عراق با اشاره به پروژه پتروشیمی نبراس که از پروژه های مهم در عراق است، از شرکت های عربستانی برای سرمایه گذاری در این پروژه دعوت کرد.

وزیر نفت عراق با بیان اینکه امکان سنجی اقتصادی پروژه اتصال برق عراق تکمیل شده است، گفت: عراق آماده همکاری و هماهنگی مشترک در زمینه انرژی و نفت است.

به گزارش ایرنا، پیش از این، عبدالعزیز الشمری، سفیر عربستان در عراق گفته بود که اواخر سال جاری، توافقنامه اتصال شبکه برق با عراق اجرایی می شود و برق در اختیار عراق قرار می گیرد.

همزمان، عباس جبر العلیاوی وزیر کشاورزی عراق از توافق بر سر احداث نیروگاه آب شیرین کن با شراکت با بخش خصوصی عربستان خبر داد.

در این نشست، تغییر سازوکارهای آبیاری با استفاده از شبکه های نوین و تبادل تجربه در پروژه های همکاری پژوهشی در زمینه کشاورزی و بهبود زراعت نخل و توسعه صنعت خرما بین دو کشور نیز بررسی شد.

0% ...

آخرین اخبار

رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود