یمن: آماده تبادل همه اسرا هستیم

يکشنبه 7 خرداد 1402
03:17
یمن: آماده تبادل همه اسرا هستیم

رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن خبر داد که ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

العالم - یمن

عبدالقادر المرتضى رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن شامگاه شنبه خبر داد که ائتلاف سعودی در مأرب، اجازه نداد بازدید متقابل از زندانها صورت گیرد.

المرتضی با بیان اینکه این اقدام توسط سازمان ملل قرار بود انجام شود، تصریح کرد: لیستی از اسرا و افراد بازداشتی به سازمان ملل ارائه کردیم تا سرنوشت آنان مشخص شود. ما تمایل داریم که برای تسهیل عملیات تبادل اسرا، بازدید [از زندانها] به صورت کامل انجام شود.

المرتضی اواسط اردیبهشت گذشته نیز گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مقام یمنی گزارش داد، ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و این ائتلاف در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

المرتضی با بیان اینکه یمن آماده است تا همه اسرا را مبادله کند، ادامه داد: ائتلاف متجاوز اما در این کار مانع‌تراشی می‌کند. ما میانجیهای بومی هم مأرب اعزام کردیم تا این مشکلات را حل کنند. صدها نفر از زندانیان هم جزء کسانی هستند که بنا بر عوامل طایفه‌ای و فرقه‌ای از ربوده شده‌اند.

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

کمیته ملی امور اسرای یمن ۳۱ فروردین ماه خبر داد که در راستای اجرای دستور عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است.

0% ...

آخرین اخبار

روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران


العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع