گردان طولکرم مسئولیت عملیات حرمش را به عهده گرفت

سه شنبه 9 خرداد 1402
22:29
گردان طولکرم مسئولیت عملیات حرمش را به عهده گرفت گروه پاسخ سریع از گردان طولکرم وابسته به گردانهای شهدای اقصی مسئولیت عملیات تیراندازی در جاده شهرک حرمیش در شمال استان طولکرم در شمال غرب کرانه باختری را به عهده گرفت.  

العالم – فلسطین

گردان طولکرم با صدور بیانیه ای تاکید کرد: نیروهای این گردان با تیراندازی به سمت خودروی یکی از شهرکنشینان، دست به عملیاتی ویژه در یکی از جاده های شهرک صهیونیست نشین حرمش زدند.

گردان طولکرم رژیم صهیونیستی را به انجام عملیات های بیشتر تهدید کرد.

رسانه های اسرائیلی به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی جزئیاتی تازه از عملیات قهرمانانه امروز در شهرک صهیونیست نشین حرمش که به کشته شدن یک صهیونیست منجر شد، منتشر کردند.

شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از افسری در ارتش اسرائیلی گزارش داد: عملیات امروز با دیگر عملیات تیراندازی که از فاصله دور انجام می شد، متفاوت بوده است. یک گروه سازمان یافته در پس این عملیات بوده است و خیلی خوب برای آن برنامه ریزی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اوج گرما در هند و پاکستان، افزایش بی‌سابقه تقاضا برای برق


سازمان ملل: میلیون‌ها نفر در سودان جنوبی به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند


نگرانی یونیفل از تشدید خشونت‌ها در جنوب لبنان


بیانیه تحریک آمیز نیروی دریایی آمریکا علیه کشتیرانی در تنگه هرمز


بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد