امتناع اشغالگران از آزادی ولید دقه و حمله شهرک نشینان به خانواده وی

چهارشنبه 10 خرداد 1402
20:45
امتناع اشغالگران از آزادی ولید دقه و حمله شهرک نشینان به خانواده وی

کمیته موسوم به "آزادی زودهنگام" در اداره زندان های رژیم اشغالگر با درخواست آزادی ولید دقه اسیر اندیشمند فلسطینی با وجود وخامت وضعیت جسمانی او و انتقالش به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان "أساف هروفیه" در جنوب تل آویو مخالفت کرد.

العالم _ فلسطین

خانواده و کمپین آزادی ولید دقه اعلام کردند این کمیته تصمیم گرفت درمورد آزادی زودهنگام این اسیر بیمار فلسطینی نظری ندهد و پرونده وی را به «کمیته آزادی زندانیان حبس ابد» منتقل کند.

دادگاه رژیم اشغالگر در زندان معسیاهو الرمله تشکیل شد که هنگام تشکیل دادگاه، شهرک نشینان به خانواده ولید دقه و معدود حامیان او که توانسته بودند به دادگاه برسند، حمله کردند.

از جمله کسانی که مورد تعرض شهرک نشینان قرار گرفتند، سناء احمد سلامه، همسر و میلاد، دختر سه ساله‌ ولید دقه بودند. شهرک نشینان با سر دادن شعارهای نژادپرستانه و تهدید بستگان ولید دقه به مرگ در مقابل دیدگان پلیس رژیم اشغالگر، به خانواده و یاران این اسیر فلسطینی حمله کردند.

ولید دقه که به نوع نادری از سرطان مبتلا است، از 38 سال پیش در زندان های رژیم اشغالگر در اسارت به سر می برد و خانواده وی و اسیران در زندان نفحه و نیز سازمان های حقوق بشری، کمپینی برای آزادی وی و نجات جانش به راه انداخته اند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود


برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


رهبر انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


تل‌آویو: حزب الله هر نقطه‌ای را که بخواهد می‌تواند هدف قرار دهد


هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند


تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد