روسیه: از هر پیشنهاد صلح‌آمیز درباره اوکراین استقبال می‌کنیم

يکشنبه 14 خرداد 1402
00:17
روسیه: از هر پیشنهاد صلح‌آمیز درباره اوکراین استقبال می‌کنیم

سخنگوی کرملین تاکید کرد، رئیس جمهور روسیه از هر پیشنهادی که به این کشور اجازه رسیدن به اهدافش در اوکراین از راه‌های صلح‌آمیز بدهد استقبال می‌کند.

العالم - اروپا

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه روز شنبه گفت، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه از هر پیشنهادی که به تحقق اهداف مسکو در اوکراین از راه‌هایی غیر از اقدام نظامی منجر شود، استقبال می‌کند اما غرب راه دیگری جز ادامه اقدام نظامی باقی نگذاشته است.

پسکوف در مصاحبه‌ با کانال تلویزیونی «روسیا-1» بیان کرد: «ولادیمیر پوتین از هر تماسی که باعث تحقق اهداف ما از طُرُق دیگری غیر از عملیات نظامی ویژه شوند استقبال کرده و خواهد کرد. در صورتی که این کار ممکن باشد برای روسیه ارجح است.»

سخنگوی کرملین با تاکید بر اینکه «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه و دیگر رهبران اروپایی باید از این مساله مطلع باشند گفت‌، غرب هر گونه شانسی را از آن سلب می‌کند.

سخنگوی کاخ کرملین گفت، به نظر نمی‌رسد فرانسه در رابطه با جنگ اوکراین موضع بی طرف داشته باشد، بنا بر این نمی‌توان فرانسه را به عنوان یک کشور میانجی‌گر غیرمغرض برای این بحران در نظر گرفت.

پسکوف ادامه داد: «فرانسه نمی‌تواند نقش یک میانجی‌گر برای حل جنگ اوکراین را ایفا کند چون به صورت غیررسمی در این جنگ از اوکراین طرفداری می‌کند. فرانسه نمی‌تواند همچون کشورهای برزیل، چین، یا کشورهای آفریقایی خودش را به عنوان یک کشور بی‌طرفی که امکان میانجی‌گری داشته باشد، تعریف کند.»

این مقام رده بالای کرملین درباره گزارشی در مورد پیشنهاد ماکرون برای میزبانی پاریس از یک اجلاس صلح برای اوکراین گفت: «فرانسه نمی‌تواند میانجی‌گر باشد چون به طور غیررسمی در این جنگ به صورت فعال شریک است؛ شریکی که جانب اوکراین را می‌گیرد.»

سخنگوی کرملین با بیان این که فرانسه باید متوجه این حقیقت باشد گفت، هنوز هیچ بیانیه رسمی از سوی دفتر رئیس جمهور فرانسه درباره اجلاس صلح پیشنهادی برای اوکراین منتشر نشده است. او تاکید کرد: «بیایید منتظر شفافسازی این پیشنهاد باشیم و پس از آن خواهیم فهمید ماکرون چه در ذهن دارد.»

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، روز چهارشنبه در گزارشی از دیپلمات‌های اروپایی نقل کرد ماکرون به «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد میزبانی پاریس از اجلاسی با موضوع جنگ اوکراین را داده است. به ادعای این روزنامه، هنوز هیچ فهرست قطعی از شرکت‌کنندگان بالقوه در چنین اجلاسی در این طرح پیشنهادی وجود ندارد اما مقام‌های اروپایی به دنبال شرکت کشورهای غیراروپایی همچون برزیل، هند و چین در این اجلاس هستند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین


گزارش العالم از موج گسترده بازداشت در عراق به اتهام فساد + فیلم