مسکو آماده میزبانی از رافائل گروسی

يکشنبه 14 خرداد 1402
16:13
مسکو آماده میزبانی از رافائل گروسی پس از اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نماینده روسیه در آژانس سفر جدید او به مسکو را ممکن خواند.

العالم - اروپا

میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به اظهار تمایل مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به مسکو واکنشن نشان داد.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از شرکت در نشست هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل در جمع خبرنگاران در نیویورک، برای سفر به اوکراین و روسیه ابراز علاقه کرد.

میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز یکشنبه (امروز) در واکنش به ابراز علاقه گروسی برای سفر به مسکو اعلام کرد که سفر جدید او به روسیه ممکن است.

وی در مصاحبه با خبرگزاری دولتی «تاس» روسیه گفت: «البته که (سفر گروسی به روسیه) ممکن است. یک سفر جدید، ممکن است اما فعلا هیچ قرار و مداری درباره تاریخ دقیق این سفر انجام نشده است».

نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین خبر داد که در حال حاضر رایزنی‌هایی درباره انجام این سفر بین دو طرف انجام نمی‌شود.

میخائیل اولیانوف با اشاره به سفر سال گذشته رافائل گروسی به روسیه اعلام کرد که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سفر قبلی خود در مسکو، سنت پترزبورگ و کالینیگراد با مقام‌ها دیدار و گفت‌و‌گو کرده بود.

گروسی در حاشیه نشست هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل با موضوع اوکراین، ضمن تکرار ابراز نگرانی درباره وضعیت نیروگاه‌های اتمی در مناطق تحت درگیری اوکراین به ویژه در منطقه «زاپروژیا»، از خواست خود برای سفر به اوکراین و روسیه برای رایزنی در این باره خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب