گزارش اختصاصی العالم؛

اعلام حمایت مردم غزه از قدس و کرانه باختری/ هشدار درباره درگیری مجدد غزه با رژیم صهیونیستی

جمعه 2 تير 1402
22:44
جوانان غزه با هر جنایتی که شهرکنشینان و یا ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم قدس و کرانه باختری مرتکب می شوند، عازم مرزهای غزه با فلسطین اشغالی می شوند تا جام خشم خود را بر سر صهیونیست ها خالی کنند.

العالم فلسطین

اهالی غزه با برپایی تحصن حمایت خود را از اهالی قدس و کرانه باختری در برابر جنایات و حرمت شکنی صهیونیستی علیه مقدسات اسلامی اعلام کردند.

آنان ضمن تاکید بر وحدت فلسطینی، دشمن را به درگیری مجدد و انجام عملیات های بیشتر علیه ارتش و شهرک نشینان صهیونیست تهدید کردند.

"اسماعیل رضوان" از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین در حاشیه این تحصن به خبرنگار العالم در غزه گفت: به مردم کرانه باختری می گوییم که ما عملیات قهرمانانه اخیر علیه رژیم صهیونیستی را می ستاییم و بر وحدت مردم، سلاح و مقاومت فلسطین تاکید می کنیم و به آنان یادآور می شویم که شما را تنها نمی گذاریم و با شما هستیم و مقاومت سپر دفاع از قدس باقی خواهد ماند.

یک شهروند فلسطینی گفت: غزه و کرانه باختری یک میدان واحد باقی خواهند ماند و دشمن هرگز نمی تواند میان ما تفرقه ایجاد کند چرا که یک ملت واحد و یک سرزمین واحد هستیم.

شهروند دیگر تاکید کرد: کرانه باختری و غزه ید واحده در برابر دشمن صهیونیستی هستند و از یکدیگر جدا نمی شوند و غزه در مسیر آمادگی برای نبرد آزادی فلسطین است.

جنبش حماس با اعلام آماده باش عمومی، راهپیمایی ها و تجمعاتی در مقابل مساجد غزه برای اعلام همبستگی با مردم کرانه باختری برگزار کرد.

"ماجد ابو مراد" فعال سیاسی گفت: غزه هرگز در برابر تجاوزات بزدلانه صهیونیستی ساکت نمی شود و اگر حمایت آمریکا و سکوت خیانتکارانه جامعه جهانی نسبت به خون مردم فلسطین نبود، اسرائیل جرات چنین اقدامی را نداشت اما مردم فلسطین به مقاومت ادامه می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

الحوثی: تجاوز عربستان به فرودگاه صنعا، نقض مستقیم قوانین بشردوستانه است


کالاس: خاورمیانه در چرخه خطرناک حملات و آتش‌بس گرفتار شده است


پزشکیان: آماده رفع هرگونه مانع در مسیر اجرای توافق‌ها با روسیه هستیم


راهپیمایی‌های گسترده یمنی ها در محکومیت حمله عربسان به فرودگاه صنعاء


تقدیر نظامی یمنی از ایران برای شکستن محاصره این کشور/ عربستان منتظر پاسخ یمن به مراکز حساس نظامی و اقتصادی باشد+ ویدئو


ادعای ارتش آمریکا: یک تاسیسات زیردریایی و کشتی ایران را هدف قرار دادیم


عضو انصارالله: پاسخ حمله به فرودگاه صنعا ویرانگر خواهد بود


ورود پلیس ضدتروریسم به پرونده مرگ مقام پیشین دولت انگلیس


فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد


پزشکیان: هرگونه تعهدات جدید برای حوزه سلامت باید دارای پشتوانه مالی باشد