امیدواری امیرعبداللهیان به پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب

چهارشنبه 14 تير 1402
11:36
امیدواری امیرعبداللهیان به پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب وزیر امور خارجه در دیدار معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند ابراز امیدواری کرد که شاهد فصل تازه‌ای از همکاری در پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب باشیم.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

ویکرام میسری معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند روز سه‌شنبه ۱۳ تیر ماه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این دیدار از حمایت هند برای عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌ شانگهای قدردانی و براهمیت بهره گیری از ظرفیت این سازمان در توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه تأکید کرد.

وزیر امور خارجه پروژه راهبردی بندر چابهار را مهم توصیف کرد و با اشاره به تاریخ غنی و ممتاز همکاری‌های مشترک و دوستانه ایران و هند اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات با هند ندارد.

امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد شاهد فصل تازه‌ای از همکاری در پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب باشیم.

وزیر امور خارجه همچنین با ابراز قدردانی از برگزاری خوب جلسه سران شانگهای به ریاست نخست‌وزیر هند و ابلاغ سلام صمیمانه آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران به نخست‌وزیر هند، دیدار و مشورت‌های مستمر سران را حائز اهمیت در پیشبرد همکاری‌های دوجانبه خواند.

ویکرام میسری معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند در این دیدار، عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان شانگهای را تبریک گفت و پیوستن ایران به این سازمان را ایجاد کننده فرصت‌های تازه برای گسترش همکاری‌های دو کشور خواند.

وی با اشاره به مذاکرات مثبت خود با همتایان ایرانی و روس در خصوص پروژه کریدور شمال - جنوب، مسائل زیرساختی و اداری موجود را در مذاکرات سه جانبه قابل رفع خواند و ابراز امیدواری کرد همکاری‌های فیمابین تداوم یافته، بیش از پیش گسترش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مورد هدف قرار گرفت


اجرای موج 64 عملیات وعده صادق 4؛ زندگی در پناهگاه، حال و روز این روزهای صهیونیست ها


آتش‌سوزی در یک پالایشگاه کویت


بدون ایران، جام جهانی دیگر نماد دوستی و صلح نخواهد بود


پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت


رسانه صهیونیستی ترامپ را رسوا کرد: حمله به تأسیسات گازی ایران با هماهنگی آمریکا انجام شد


عراقچی: مردم آمریکا باید نتانیاهو را مسئول مالیات اسرائیل‌محور هنگفت خود بدانند


انتقاد وزیر خارجه ایران از سکوت و انفعال رئیس جمهور فرانسه


واکنش سخنگوی وزارت خارجه ایران به استعفا مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا


سپاه: ۸۰ نقطه نظامی و پشتیبانی نظامی سرزمین های اشغالی مورد اصابت قرار گرفت


پربیننده ترین خبرها