تظاهرات مردم جنین در محکومیت ترور سه مبارز فلسطینی

يکشنبه 15 مرداد 1402
23:18
فلسطینیان جنین در محکومیت ترور و به شهادت رساندن 3 جوان فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست تظاهرات گسترده ای برگزار کردند.

العالم - فلسطين

وزارت بهداشت فلسطین عصر امروز (یکشنبه) اعلام کرد که طبق گزارش رسمی کمیته امور مدنی، 3 جوان فلسطینی به سبب گلوله باران خودروی آنها توسط نظامیان صهیونیست در نزدیکی میدان عرابه در جنوب جنین به شهادت رسیدند.

این سه جوان فلسطینی "نایف ابوصویص" و "لؤی ابو ناعسه" از اردوگاه جنین و "براء القرم" از منطقه جلقموس است.

رسانه های اسرائیلی نیز گزارش دادند که عملیات ترور توسط یگانی ویژه از ارتش اسرائیل انجام شد.

ترورلحظه ترور وحشیانه سه جوان فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست

منابع فلسطینی خاطرنشان کردند که نیروهای رژیم اشغالگر مانع ورود آمبولانس ها به محل عملیات شدند و خودروی 3 شهید فلسطینی را به خارج از جنین منتقل کرده تا پیکرهای شهدا را نزد خود نگه دارند.

شاهدان عینی اظهار داشتند که پیکر سه شهید فلسطینی همچنان در داخل خودرو است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی تجهیزات نظامی گسترده ای در منطقه مستقر کرده است.

شبکه 13 تلویزیون رژیم اشغالگر اعلام کرد که یگان ویژه اقدام به ترور نایف ابوصویص مبارز فلسطینی و دو مبارز دیگر کرده است.

ارتش رژیم اشغالگر ادعا کرد که شهید ابوصویص رهبری یک گروه مقاومت در کرانه باختری را به عهده داشت و چند تفنگ "ام 16" در خودروی این سه مبارز کشف شد.

گروه های مقاومت فلسطین اما رژیم اشغالگر را تهدید کردند که پاسخ جنایت ترور سه مبارز در جنین، سخت و دردناک خواهد بود.

..

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است