آغاز راه پیمایی میلیونی اربعین از رأس البیشه در جنوب عراق

يکشنبه 22 مرداد 1402
11:49
آغاز راه پیمایی میلیونی اربعین از رأس البیشه در جنوب عراق شماری از زائران امام حسین (ع)‌ حرکت خود را با پای پیاده از رأس البیشه در جنوب منطقه الفاو که دورترین نقطه در بصره جنوب عراق است، به سمت کربلای معلا آغاز کردند.

العالمعراق

این زائران با وجود گرمای شدید و رطوبت حرکت خود را با پای پیاده به سمت کربلای معلا آغاز کرده اند تا در مراسم اربعین امام حسین (ع) شرکت کنند.

۲۰ ماه صفر مصادف با چهلمین روز شهادت امام سوم شیعیان است.

زائران با شعار «من البَحْر إلى النَحْر» عازم کربلای معلا و مرقد امام حسین (ع) شده اند که تقریبا ۶۸۱ کیلومتر با آن فاصله دارند.

رأس البیشه منطقه ای غیرمسکونی است که درجنوب استان بصره واقع در فاصله حدودا ۱۰۰ کیلومتری مرکز این استان واقع شده است و نقطه پایانی مرزهای خشک عراق به شمار می رود.

برخی از زائران حسینی این منطقه را به عنوان نقطه آغاز راه پیمایی خود برای شرکت در مراسم اربعین حسینی انتخاب کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود