فرانسه حمله تروریستی به حرم شاهچراغ را محکوم کرد

سه شنبه 24 مرداد 1402
02:09
فرانسه حمله تروریستی به حرم شاهچراغ را محکوم کرد وزارت خارجه فرانسه دوشنبه حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شیراز را محکوم کرد.

العالم-اروپا

وزارت خارجه فرانسه در توئیتی نوشت: فرانسه حمله تروریستی روز گذشته (یکشنبه) به یک حرم مذهبی در شیراز را که ۲۶ اکتبر سال گذشته نیز حمله دیگری را تجربه کرده بود، محکوم می‌کند.

یک عامل تکفیری عصر روز یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ با سلاح گرم وارد حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شد و از ورودی اقدام به تیراندازی به سمت زائران و خادمان کرد.

در این حادثه تا کنون ۲ نفر شهید و هفت نفر(۵ نفر مجروح و ۲ نفر مصدوم) مجروح یا مصدوم شده اند که همه آنها به مراکز درمانی منتقل و تحت مداوا قرار دارند.

یک نفر عامل این حادثه تروریستی با ورود به موقع ماموران امنیتی و انتظامی دستگیر شد.

حرم شاهچراغ(ع) روز چهارشنبه چهارم آبان سال ۱۴۰۱ نیز مورد حمله تروریستی داعش قرار گرفت که در نتیجه آن ۱۳ نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. عاملان این اقدام تروریستی یک ماه گذشته اعدام شدند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی


جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی