وزارت خارجه قطر: هنوز برای اعلام محل مبادله زندانیان ایران و آمریکا زود است

سه شنبه 31 مرداد 1402
21:29
وزارت خارجه قطر: هنوز برای اعلام محل مبادله زندانیان ایران و آمریکا زود است دولت قطر اعلام کرد، تفاهم نامه مبادله زندانیان بین واشنگتن و تهران که با وساطت دوحه در حال انجام است، وارد مرحله اجرایی خود شده، اما برای اعلام محل مبادله زندانیان زود است.

العالم - ایران

رسانه‌های عربی خبر دادند، ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر در نشست هفتگی خود اعلام کرد، روند مبادله زندانیان بین واشنگتن و تهران اکنون وارد مرحله اجرایی خود شده است.

الانصاری که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: قطر همچنان در این امر مشغول نقش آفرینی است و تماس‌های خود را طرف‌های مختلف برای اجرایی شدن تفاهم نامه و آزادی زندانیان در کنار آزادسازی پول‌های ایرانی در بانک‌ها ادامه می‌دهد.

او در رابطه با اینکه احتمال انجام این مبادله در دوحه و نیز در رابطه با انتقال پول‌های ایران به بانک‌های قطری نیز تاکید کرد، هنوز برای اعلام این موارد زود است و در وقت مناسب در رابطه با این مسایل نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد