گزارش العالم از اقدامات ترکیه برای تغییرات قومیتی در شمال سوریه

پنج‌شنبه 9 شهريور 1402
10:41
گزارش العالم از اقدامات ترکیه برای تغییرات قومیتی در شمال سوریه دولت ترکیه با هدف گسترش کنترل کامل خود بر شمال سوریه نه تنها از نظر نظامی، بلکه از نظر فرهنگی و گسترش سیاست تغییرات قومیتی در این منطقه چهار مرکز فرهنگی در مناطق اعزاز، الباب، جرابلس و عفرین سوریه ایجاد کرد.

العالم – سوریه

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، ترکیه اجرای مرحله دوم طرح خود برای تغییرات قومیتی در شمال سوریه را با افتتاح موسساتی برای گسترش فرهنگ و آموزش زبان ترکی را آغاز کرده و در این طرح 300 هزار کودک سوری را هدف قرار داده است.

بنابر این گزارش، چهار مرکز فرهنگی در چهار منطقه در مناطق اعزاز، الباب، جرابلس و عفرین سوریه که مناطق وفادار به ترکیه هستند، ایجاد شده است. هدف از این اقدام ایجاد نسلی است که به زبان ترکی صحبت و برای گسترش فرهنگ آن فعالیت کند.

تغییرات قومیتیاقدامات دولت ترکیه در شمال سوریه نشان داد که هدف آنکارا اشغال شمال سوریه و تحمیل سیاست کهنه تغییرات قومیتی و حاکم کردن ترک نشینان بر ساکنان این منطقه است و نه حفاظت از مرزهای خود آنطور که ادعا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است


معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد


پوتین بس از سفر دو روزه خود پکن را به مقصد مسکو ترک کرد


سردار رمضان شریف:پیروزی‌های امروز ایران حاصل عنایت الهی و ایستادگی این ملت شریف است


قالیباف: باور شهید رئیسی برای حل مشکلات کشور عمل به اندیشه‌های امامین انقلاب بود


هزینه جنگ‌افروزی ثروتمندان کاخ سفید از جیب مردم فراموش شده آمریکا


پیام رئیس جمهور به مناسبت دومین سالگرد شهید خدمت "رئیسی"


سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به ملت شریف ایران