درخواست طالبان از ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه

شنبه 11 شهريور 1402
19:34
درخواست طالبان از ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه
معاون نخست‌وزیری طالبان در دیدار سفیر و نماینده ایران در کابل خواستار تقویت روابط کشورهای همسایه و هیات حاکمه افغانستان شد.

العالم - آسیا

«ملا عبدالغنی برادر»، معاون نخست‌وزیر طالبان با «حسن کاظمی قمی»، سفیر و نماینده ویژه رییس‌جمهور ایران دیدار و گفتگو کرد.

ملابرادر گفت که ایران و سایر کشورهای همسایه‌ افغانستان باید برای تقویت روابط با هیات حاکمه فعلی گام‌های اساسی بردارند.

دفتر مطبوعاتی ملابرادر گفته که معاون نخست وزیری طالبان در این دیدار خاطر نشان کرده است که کشورهای همسایه نباید اجازه دهند که روابط شان با افغانستان آسیب ببیند.

سفیر ایران در افغانستان نیز بر علاقه تهران و گسترش همکاری در زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی و صنعتی با کابل تاکید کرده است.

پیش از این نیز وزیر کشاورزی طالبان در دیدار سفیر ایران در کابل گفته بود که در جریان سفر به ایران در پنج بخش عمده (زراعت، مالداری، منابع طبیعی، آبیاری و بورسیه‌های تحصیلی) توافقاتی صورت گرفته است که ما آماده عملی سازی آن هستیم.

به گزارش فارس، سفیر ایران در افغانستان روی عملی سازی توافقات انجام شده تاکید کرده و گفته بود: هیئتی مشخص گردد تا روی عملی‌سازی و آغاز این توافقات قدم بردارند و این یک نقطه عطف میان دو کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود