شهادت 7 نمازگزار در نیجریه در پی حمله تروریستی

يکشنبه 12 شهريور 1402
03:03
شهادت 7 نمازگزار در نیجریه در پی حمله تروریستی رسانه‌ها از شهادت 7 نمازگزار در پی حمله تروریست‌ها به مسجدی در نیجریه خبر دادند.

العالم-آفریقا

رسانه‌ها غروب شنبه به وقت تهران از شهادت ۷ نمازگزار در پی حمله تروریست‌ها به مسجدی در نیجریه خبر دادند.

به گزارش فارس روزنامه «ونگارد» نوشت، یک یگان نظامی و نیروهای امنیتی در جنگل‌های ایالت «کادونا» در جست‌وجوی تروریست‌هایی هستند که ۷ نمازگزار مسلمان را در یک مسجد کشتند.

سخنگوی پلیس منطقه از افراد محلی خواسته است که هرگونه حرکت مشکوک یا وجود تحرکات عجیب و غریب در اطراف خود را برای واکنش سریع نیروها گزارش کنند.

این تروریست‌ها نمازگزاران را در مسجدی در روستای «سایا-سایا» جمعه شب هنگام اقامه نماز عشاء با شلیک گلوله به شهادت رساندند. هنوز هویت دقیق تروریست‌ها مشخص نشده است. مناطق شمال غربی نیجریه شاهد حملات افراد مسلح و تسلط گروهک تروریستی «بوکوحرام» است، بوکوحرام برای عضوگیری از میان جوانان به ساکنان این منطقه پیشنهادهای مالی می‌دهد.گروهک تروریستی و تکفیری بوکوحرام که با داعش نیز بیعت کرده است در این کشور فعالیت گسترده‌ای دارد.

اخیرا نیز تروریست‌های بوکوحرام در دو حمله در شمال شرقی نیجریه ۱۳ نفر از جمله چند نظامی را کشتند.بنابر اعلام دفتر هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل، در نتیجه فعالیتهای تروریستی یک دهه‌ اخیر بوکوحرام در نیجریه، بیش از ۳۰۰۰۰ نفر کشته و نزدیک به ۳ میلیون تن بی خانمان شده‌اند.

شمال غربی نیجریه نیز یکی از پر هرج و مرج‌ترین مناطق این کشور آفریقایی است. تخمین زده شده که ۳۰۰۰۰ راهزن مسلح در این منطقه حضور دارند. مقام‌های دولتی نیجریه اعلام کرده‌اند که راهزنان با گروه تروریستی بوکوحرام در ارتباط هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"