گزراش العالم از تحصن خانواده های اسرای فلسطینی در مقابل مقر صلیب سرخ

سه شنبه 14 شهريور 1402
23:16
دهها نفر از خانواده های اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی در مقابل مقر صلیب سرخ در شهر اشغالی البیره تحصن کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

«ام حابس» مادر یکی از اسرای فلسطینی همچنان به تلاش های خستگی ناپذیر خود برای آزادی فرزندش که به حبس ابد محکوم شده است، ادامه می دهد.

از زمانی که حمله وحشیانه علیه اسرای فلسطینی از سوی بن گویر وزیر تندروی صهیونیستی آغاز شد، ترس و هراس سراسر وجود ام حابس را فراگرفته است.

وی تمام اخبار اسرای فلسطینی را دنبال می کند در عین حال از نبردی که اسرا قرار است در نیمه ماه جاری علیه اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی آغاز کنند، نگران است.

«ام حابس» در گفتگو با خبرنگار العالم گفت: پسر من 22 سال در زندان های اسرائیلی بسر می برد. او به حبس ابد محکوم است. با این اوضاع حال و روز من چگونه باید باشد؟

بنا به دعوت هیئت امور اسیران و نهادهای حقوق بشر ، دهها تن از خانواده های اسرای فلسطینی در حمایت از فرزندان خود و در واکنش به تصمیمات نژادپرستانه بن گویر، در برابر مقر صلیب سرخ در شهر اشغالی البیره تحصن کردند.

خانواده های اسرا از نهادهای بین‌المللی خواستند تا رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای قوانین بین المللی در خصوص نحوه برخورد با اسرای جنگی کنند.

واصل ابویوسف عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین به خبرنگار العالم گفت: ملت فلسطین امروز در کنار اسرا و بازداشت شدگان قهرمان ما در زندانهای اسرائیلی هستند. کمیته اضطراری عالی در زندانهای اسرائیلی امور اسرا را دنبال می کند. قرار است که در روز 14 ماه جاری اعتصاب غذای اسرا آغاز شود. تمام ملت فلسطین تاکید می کند که از اسرا در این نبرد خود برای تحقق آزادی حمایت و پشتیبانی میکنند.

0% ...

آخرین اخبار

پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا