ادعای ارمنستان درباره تحرکات گسترده نظامی جمهوری آذربایجان +فیلم

چهارشنبه 15 شهريور 1402
08:50
ادعای ارمنستان درباره تحرکات گسترده نظامی جمهوری آذربایجان +فیلم
نیروهای نظامی وابسته به ارمنستان در قره باغ کوهستانی مدعی تحرکات نظامی جمهوری آذربایجان و انتقال ادوات نظامی به مناطق مرزی شدند.

العالم - آسیا

نیروهای نظامی وابسته به ارمنستان در قره باغ کوهستانی سه شنبه شب به وقت تهران مدعی تحرکات نظامی جمهوری آذربایجان شدند.

به گزارش «رادیو ارمنستان» نظامیان وابسته به ارمنستان از حرکت و تمرکز تجهیزات نظامی از جمله یگان‌های توپخانه جمهوری آذربایجان در طول خط تماس خبر دادند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان غروب سه شنبه به جابجایی تانک‌ها و یگان‌های توپخانه مبادرت کرده اند. فیلم‌هایی نیز در شبکه‌های اجتماعی در همین زمینه منتشر شده است.

aaaa

روسیه نیز روز سه شنبه ارسال بدون مانع کمک‌های بشر دوستانه به قره باغ کوهستانی را خواستار شد.«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت که روسیه می‌خواهد کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ مانعی وارد قره باغ کوهستانی شود.

به گزارش فارس، تنش‌ها بر سر این منطقه که اکثرا ارمنی‌نشین هستند، شدت گرفته است. جمهوری آذربایجان کریدور لاچین، تنها جاده‌ای که قره باغ را به ارمنستان وصل می‌کند، محاصره کرده است. ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکنون ۲ بار باهم جنگیده‌اند و طی آن باکو بخش‌هایی از اراضی خود را مجددا به دست آورده است. این جنگ‌ها به ویژه نبرد دوم قره باغ بر منطقه قفقاز اثرات نامطلوبی برجای گذاشته است.در جنگ دوم قره باغ، ارمنستان شمار کشته شدگان خود را چهار هزار نفر اعلام کرد. باکو نیز کشته شدگان خود را نزدیک سه هزار نفر اعلام کرد.

در تحولی دیگر، وزارت دفاع روسیه فرمانده جدید برای نیروهای حافظ صلح روسیه در قره باغ کوهستانی منصوب کرد. فرماندهی نیروهای حافظ صلح روسیه که به طور موقت در قره باغ مستقر شده‌اند، به سرلشکر «کریل کولاکوف» سپرده شده است. نیروهای حافظ صلح روسیه بر اساس بیانیه سه جانبه نوامبر ۲۰۲۰ در منطقه قره باغ آذربایجان مستقر شدند.

0% ...

آخرین اخبار

کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم


پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند