العالم - ایران ـ فرهنگی
امروز دلهای مردم کشورمان دوباره برای کربلا، برای قدم زدن در بینالحرمین و سلامی بر اباعبدالله (ع) لک زده است.
اربعین حسینی است؛ همان روزی که بنابر نقل مشهور، کاروان اسرا دوباره به کربلا بازگشتند و به زیارت پیکرهایی رفتند که 40 روز پیش در مظلومانهترین حالت به شهادت رسیدند. زیارت اربعین را هم که مدیون جابر هستیم و خیلیها به "یاد قدمهای جابر" پای در مسیر عشق گذاشتهاند.
امروز کربلا مملو از جمعیت عاشقان حسین و یارانش است اما همیشه جا برای یک نفر هست؛ یک نفری که دوست داشت امروز جسم و روحش با هم در کربلا باشد؛ اما نشد که نشد.
ایرادی ندارد، حالا روحش کربلاست و جسمش قدم به قدم در راهپیمایی جاماندگان اربعینی از این خیابان به آن خیابان در پایتخت ایران یا همان سرزمین شیعیانش قدم برمیدارد.
گاهگاهی در برابر موکبی میایستد و به یاد شهید لب تشنه کربلا لبی تازه میکند و گاهی هم با مداحی مشهور "حسین" که امسال بارها از تلویزیون پخش شد، بیاختیار اشک میریزد. اینجا تهران است؛ 15 شهریورماه سال 1402؛ پیادهروی جاماندگان اربعین از میدان امام حسین تا حرم شاه عبدالعظیم.
بله؛ اینجا تهران است و خیابانهایش امروز جمعیتی را به خود میبینند که شاید دلشان سوختهتر از آنهایی است که اکنون در بینالحرمین به سر و سینه میزنند؛ چون هم غم حسین در دل دارند و هم به وصال معشوق نرسیدهاند!
حضور سردار سلامی در پیادهروی جاماندگان اربعین
تصاویر هوایی از پیادهروی دلدادگان حسینی در تهران
واکس زدن دهه نودیها در مراسم جا ماندگان اربعین حسینی در تهران
راهپیمایی جاماندگان اربعین در خیابان ۱۷شهریور تهران
جا ماندم اما خودم را رساندم! / وصف دلدادگی دلدادگان زیارت از زبان «صابر خراسانی» - میدان خراسان تهران
راهپیمایی مردم در میدان خراسان تهران
اجرای آیین سنتی سنج و دمام زنی در راهپیمایی جاماندگان اربعین تهران