وعده کمک وزیر خارجه ژاپن به رئیس جمهور اوکراین

يکشنبه 19 شهريور 1402
06:14
وعده کمک وزیر خارجه ژاپن به رئیس جمهور اوکراین

وزیر خارجه ژاپن در دیدار با رئیس جمهور اوکراین، بر آمادگی توکیو برای کمک به بازسازی اقتصاد کی‌یف و ارائه تضمین‌های امنیتی به این کشور تاکید کرد.

العالم - اروپا

«یوشیماسا هایاشی» وزیر امور خارجه ژاپن که به کی‌یف سفر کرده، شامگاه شنبه با «ولودیمر زلنسکی‌» رئیس جمهور اوکراین دیدار و رایزنی کرد.

وزارت خارجه ژاپن اعلام کرد، هایاشی و زلنسکی درباره آغاز گفتگوها حول تضمین‌های امنیتی و همکاری دو کشور برای بازسازی اقتصاد اوکراین به توافق رسیدند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، گفتگوی ژاپن و اوکراین درباره تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف پس از آن صورت می‌گیرد که اعضای گروه ۷ در ماه ژوئیه گفته بودند که مذاکرات در این زمینه را با اوکراین آغاز خواهند کرد.

وزارت خارجه ژاپن درباره سفر غیرمنتظره هایاشی به اوکراین توضیح داد که مدیران شرکت‌های ژاپنی او را همراهی کرده و از طرف بخش دولتی و خصوصی ژاپن برای بازسازی اقتصاد اوکراین تعهد دادند.

به نوشته رویترز، ژاپن در نظر دارد اوایل سال آینده میزبان نشستی در مورد بازسازی اقتصادی اوکراین باشد.

این وزارتخانه همچنین افزود که وزیر خارجه ژاپن در گفتگو با «دمیترو کولِبا» همتای اوکراینی خود بر حمایت قاطع توکیو از کی‌یف و فوریت پایان دادن به تهاجم روسیه با کمک جامعه بین‌المللی تاکید کرد.

دولت ژاپن در همراهی با کشورهای غربی به بهانه عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، تاکنون تحریم‌های مختلفی را برای محدود کردن صادرات کالاهای دارای کاربرد دوگانه به مسکو تصویب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند