لاوروف: اقدام ارمنستان در برگزاری رزمایش مشترک با آمریکا مایه تاسف است

دوشنبه 20 شهريور 1402
02:35
لاوروف: اقدام ارمنستان در برگزاری رزمایش مشترک با آمریکا مایه تاسف است سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت که اقدام ارمنستان در برگزاری رزمایش مشترک با آمریکا مایه تاسف است.

العالم-اروپا

دیپلمات ارشد روسیه تاکید کرد: روسیه نتایج مثبتی از تلاش‌های ناتو برای نفوذ به قفقاز جنوبی پیش‌بینی نمی‌کند.

وزیر خارجه روسیه، گفت: ما نکته مثبتی در تلاش یک کشور جنگ‌طلب برای نفوذ به قفقاز جنوبی نمی‌بینیم و عقیده داریم این موضوع برای هیچ‌کس از جمله خود ارمنستان مفید نیست.

به نوشته خبرگزاری تاس، وزارت دفاع ارمنستان چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد که این کشور قفقاز جنوبی با مشارکت ایالات متحده رزمایش نظامی ایگل پارتنر ۲۰۲۳ را از ۱۱ تا ۲۰ سپتامبر (۲۰ تا ۲۹ شهریور) برگزار خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روز چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: برنامه‌های ایروان برای برگزاری رزمایش نظامی مشترک ارمنستان و آمریکا باعث ایجاد سوء ظن به‌ویژه در شرایط کنونی می‌شود.

سخنگوی کاخ کرملین اضافه کرد: وقتی صحبت از رزمایش به میان می‌آید، در شرایط فعلی باعث نگرانی می‌شود بنابراین ما عمیقاً این اخبار را تجزیه و تحلیل و وضعیت را رصد خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است