حمله قبایل عربی سوریه به 13 موضع مزدوران آمریکا

سه شنبه 11 مهر 1402
18:25
حمله قبایل عربی سوریه به 13 موضع مزدوران آمریکا
قبایل عربی شرق سوریه بار دیگر با تشدید حملات خود علیه مزدوران آمریکا، مواضع آن‌ها را در 13 نقطه هدف حمله قرار دادند.

العالم - سوریه

قبایل عربی شمال شرق سوریه مواضع شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) -متحد آمریکا در شرق سوریه- را به‌شدت هدف قرار دادند.

شبکه «المیادین»، ظهر امروز (سه‌شنبه) گزارش داد یکشنبه‌ شب در امتداد روستاهای شرقی سوریه از منطقه «الشحیل» تا اطراف «الباغوز» در مجاورت مرزهای عراق صدای درگیری به گوش می‌رسید.

منابع میدانی به المیادین خبر دادند قبایل عربی در شرق سوریه ایست‌های بازرسی و مقرهای قسد را در ۱۳ نقطه در روستاهای «الحوایج»، «الصعوه»، «الجاسمی»، «شنان»، «ابو حردوب»، «الکشکیه»، «الجنینه» و «الدحله» هدف قرار دادند که در این حملات همچنین از راکت‌های آرپی‌جی استفاده شد.

طبق این گزارش، قسد بعد از حمله اخیر قبایل عربی تعداد نیروهای خود را در شرق استان «دیرالزور» و همچنین تعداد گشتی‌های خود را در خطوط مرزی با دولت سوریه افزایش داده است.

شبه‌نظامیان کُرد در عین حال اعلام کردند «به دلایل امنیتی» گذرگاه «النهری» که مناطق تحت کنترل آن‌ها را از مناطق تحت کنترل دولت سوریه در «الحوایج» جدا می‌کند، مسدود کرده‌اند.

شبه‌نظامیان قسد طی دو ماه اخیر شماری از مردم شمال شرق سوریه را دستگیر و وسایل خانه‌هایشان را به سرقت برده‌اند. به دنبال اقدامات این شبه‌نظامیان و همکاری‌ آن‌ها با نیروهای آمریکایی، نارضایتی عمومی علیه آن‌ها تشدید شده است.

«ابراهیم خلیل الهفل» شیخ قبیله «العکیدات» در شرق سوریه ماه گذشته، در بیانیه‌ای صوتی ضمن اعلام تشکیل فرماندهی نظامی «ارتش قبایل و عشایر دیرالزور» خواستار مقابله با شبه‌نظامیان قسد شده بود.

دو طرف طی هفته‌های گذشته بارها با یکدیگر درگیر شده‌اند و مردم محلی در پی تشدید درگیری‌ها به مناطق تحت کنترل دولت سوریه کوچ کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"