در گفت‌وگو با همتای مجارستانی؛

امیرعبداللهیان: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد

يکشنبه 16 مهر 1402
21:29
امیرعبداللهیان: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مجارستانی اعلام کرد تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه در وضعیت کنونی شرایط را پیچیده‌تر و امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد.

العالم - ایران ـ سیاسی

پیتر سیارتو وزیرخارجه مجارستان در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان ، در خصوص ارتقاء روابط دوجانبه و تحولات اخیر در غرب آسیا بویژه فلسطین تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نقض مکرر قطعنامه های سازمان ملل متحد، ادامه اشغال اراضی فلسطین و تداوم شهرک‌سازی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه در وضعیت کنونی شرایط را پیچیده‌تر و امکان گسترش جنگ را افزایش می دهد.

امیرعبدالهیان به نقض مکرر قوانین بین المللی و گسترش سیاست های جنگ طلبانه توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وزیر امورخارجه مجارستان نیز با اشاره به اینکه گفتگو و همکاری راه حل مناسبی برای حل منازعات منطقه‌ای است، اظهارداشت، مجارستان همواره در چنین شرایطی خواهان برقراری صلح و حفظ جان مردم است.

وی با ابراز امیدواری از پایان یافتن این درگیری در خاورمیانه بر ضرورت مسئولیت پذیری همه کشورها و نقش آفرینی آنها تاکید کرد.

دو طرف در این گفتگو ، از روابط مثبت و مبتنی بر اعتماد متقابل، ابراز خرسندی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است