حملات موشکی قسام به تل آویو و شهرک های صهیونیستی

يکشنبه 23 مهر 1402
21:57
حملات موشکی قسام به تل آویو و شهرک های صهیونیستی گردان های قسام در پاسخ به کشتارهای صهیونیستها، تل‌آویو را هدف حملات موشکی قرار داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه خبری العالم گزارش از حملات موشکی گسترده از غزه به تل آویو و شهرک های صهیونیستی خبر داد.

در همین حال گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- اعلام کرد که در پاسخ به کشتارهای صهیونیستها، در ادامه عملیات مقاومت فلسطین موسوم به طوفان الاقصی، بار دیگر شهر تل‌آویو را هدف حملات راکتی قرار داده است.

در همین حال رژیم صهیونیستی از ترس نفوذ نیروهای مقاومت لبنان، از شهرک نشینان شهرک های نزدیک مرز لبنان تا عمق 2 کیلومتر خواست به پناهگاه بروند و از آن خارج نشوند.

از سوی دیگر حزب الله لبنان اعلام کرد که نیروهای ما با تیربار به 5 پایگاه دشمن صهیونیستی در خط مرزی حمله کردند.

همچنین خبرها از درگیری مسلحانه نیروهای مقاومت با نظامیان رژیم صهیونیستی نزدیک مرز لبنان و فلسطین اشغالی حکایت دارد.

رسانه های عبری نیز از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرک های اطراف مرز لبنان و حمله موشکی به پایگاه اسرائیلی المطله و منطقه مسکفعام این رژیم از لبنان خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند