بورل: ایران مانع تشدید تنش در منطقه شود

سه شنبه 25 مهر 1402
01:49
بورل: ایران مانع تشدید تنش در منطقه شود مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، جلوگیری از سرایت جنگ غزه به منطقه را به نفع همگان توصیف کرده است.

العالم-اروپا

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه از تماس تلفنی خود با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

بورل درباره این تماس تلفنی گفت: «با امیرعبداللهیان درباره وضعیت نوار غزه صحبت کردم. موضع اتحادیه اروپا در محکومیت تروریسم و حفاظت از غیرنظامیان در همه حال روشن است».

وی همچنین افزود: «جلوگیر سرایت [جنگ] به منطقه، به نفع همگان است. از ایران خواستم تا از نفوذ خود برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه استفاده کند».

پیش از این، وزیر امور خارجه با بیان اینکه گسترش جنگ در حوزه مقاومت به تنهایی صحنه‌ای را ایجاد خواهد کرد که نتیجه‌اش تغییر نقشه جغرافیایی رژیم صهیونیستی است،‌ گفت: هرگونه اقدام پیشدستانه در ساعت‌های پیش رو متصور است. (جزئیات بیشتر)

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در روز شنبه که منجر به هلاکت حداقل ۱۸۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۳۵۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

وزارت بهداشت فلسطین عصر دوشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به ۲۸۰۰ شهید و ۱۰۸۵۹ مجروح رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد