فراخوان حماس و جهاد اسلامی برای برگزاری تظاهرات خشم

جمعه 28 مهر 1402
03:14
فراخوان حماس و جهاد اسلامی برای برگزاری تظاهرات خشم جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین خواستار برگزاری تظاهرات خشم در کشورهای عربی و اسلامی شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی از همه مردم در کشورهای عربی و اسلامی خواستند تا فردا (جمعه) در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه، تظاهرات خشم برگزار کنند.

بنابر گزارش شبکه المیادین، جهاد اسلامی تأکید کرد که طرح سرکوب غزه مقدمه‌ای برای الحاق کرانه باختری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های کابینه فاشیستی و افراطی «بنیامین نتانیاهو» است.

این جنبش تأکید کرد: بایستی روز جمعه، روز خشم مردمی در سراسر کشورهای عربی و اسلامی باشد تا صدا و موضع آن‌ها را کل دنیا بشنود.

حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه همچنان ادامه و تاکنون ۳۷۸۵ فلسطینی از جمله ۱۵۲۴ کودک به شهادت رسیده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد