گفت‌وگوی تلفنی بایدن و پاپ درباره غزه

دوشنبه 1 آبان 1402
12:59
گفت‌وگوی تلفنی بایدن و پاپ درباره غزه رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کاتولیک‌های جهان در یک تماس تلفنی نادر درباره جدیدترین تحولات در فلسطین اشغالی و نوار غزه گفت‌وگو کردند.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و پاپ فرانس رهبر کاتولیک‌های جهان یکشنبه (۲۲ اکتبر، ۳۰ مهر) در یک تماس تلفنی نادر درباره جدیدترین تحولات در فلسطین اشغالی و نوار غزه گفت‌وگو کردند و طبق اعلام کاخ سفید، بر لزوم جلوگیری از تشدید درگیری و گام‌ها در جهت صلح در غرب آسیا تاکید کردند.

به گزارش «هیل» به نقل از بیانیه کاخ سفید درباره این تماس، بایدن ضمن محکومیت حملات حماس، درباره سفر خود به فلسطین اشغالی و تلاش‌ها برای تضمین ارسال غذا، دارو و کمک‌های بشردوستانه برای کاهش بحران انسانی در غزه که زیر بمباران و در محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد، گفت‌وگو کرد.

به نقل از کاخ سفید، دو طرف درباره جلوگیری از تشدید درگیری در منطقه و چگونگی کار برای صلح پایدار در خاورمیانه گفت‌وگو کردند. «واتیکان نیوز» هم گزارش داد این مکالمه حدود ۲۰ دقیقه طول کشید و نیاز به شناسایی راه‌های صلح را مورد تاکید قرار داد. بایدن دومین رئیس‌جمهور کاتولیک آمریکاست و در سال ۲۰۲۱ با پاپ فرانسیس در واتیکان دیدار کرد.

این تماس و عدم اشاره بایدن به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در غزه در حالی است که فجایع انسانی حملات صهیونیست‌ها روز به روز در حال گسترش است و انتقام شکست خود در برابر نیروهای مقاومت را از غیرنظامیان می‌گیرند. شمار قربانیان جنایت رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه در هفدهمین روز تجاوز، به ۴۷۴۱ شهید و بیش از ۱۴ هزار مجروح رسیده است.

به گزارش منابع رسانه‌ای فلسطینی، حدود سه هزار نفر از شهدای فلسطینی زن و کودک هستند و به طور مشخص، ۱۸۷۳ نفر از آن‌ها کودک و ۱۰۲۳ نفر از آن‌ها زن هستند.

به گزارش فارس،‌ پیش‌تر، پاپ فرانسیس خواستار ایجاد کریدورهای بشردوستانه برای کمک به مردم تحت محاصره در غزه شد. او در سخنرانی هفته گذشته خود خطاب به جمعیت در میدان سنت پیتر گفت: قویاً درخواست می‌کنم که کودکان، بیماران، افراد مسن، زنان و همه غیرنظامیان، قربانی درگیری نشوند.

پاپ فرانسیس در ادامه سخنانش با توجه به اوضاع انسانی وخیم غزه که هدف حملات بی‌امان رژیم اشغالگر قرار دارد و آب و برق آن قطع است، افزود: «حقوق بشر باید رعایت شود، به ویژه در غزه». رهبر کاتولیک‌های جهان پیش‌تر هم نسبت به محاصره غزه ابراز نگرانی کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد