برای نخستین بار

پرواز شبانه بالگردهای شینوک ارتش در رزمایش اقتدار

شنبه 6 آبان 1402
13:11
پرواز شبانه بالگردهای شینوک ارتش در رزمایش اقتدار ارتش جموری اسلامی ایران برای اولین باز از پرواز شبانه بالگرد های شینوک جهت انتقال نیروها در "رزمایش اقتدار" خبر داد.

العالم - ایران

در مرحله اصلی رزمایش اقتدار، نیروی زمینی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عملیات رزمی شبانه را با حضور بالگردهای رزمی و پشتیبانی در منطقه نصرآباد انجام دادند.
در این بخش از مانور، 206 فروند بالگرد برای انجام عملیات شناسایی و ارائه اطلاعات الکترونیکی به مرکز کنترل و فرماندهی به پرواز درآمدند و سپس بالگردهای کبرا با استفاده از سیستم دید در شب و شلیک موشک هوا به سطح، مواضع نیروهای مهاجم را منهدم کردند.
همچنین در مرحله پایانی روز اول رزمایش نیروی زمینی ارتش، بالگردهای شینوک برای نخستین بار پروازهای شبانه را جهت انتقال نیروها با موفقیت انجام دادند.
بالگردهای ترابری سنگین نیروی هوایی ارتش نیز اخیراً به سامانه دید در شب مجهز شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

لاریجانی خطاب به ترامپ: مراقب خود باشید حذف نشوید


معاون رئیس جمهور: شبکه برق کشور کاملاً پایدار است و خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد


عراقچی به وزیر خارجه ترکیه: هیچ پرتابه‌ای از طرف ایران به سوی ترکیه شلیک نشده است


انهدام دو فروند پهپاد هرمس رژیم صهیونی در آسمان لرستان و قم


مسیرهای دهگانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد


غریب‌آبادی: ایران هیچ اولویتی جز تداوم دفاع ندارد


نیویورک‌تایمز دروغ ترامپ درباره مدرسه میناب را رد کرد


سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تامین سوخت و کالاهای اساسی وجود ندارد


برنامه های روز جهانی قدس اعلام شد


قالیباف: ضربات مهلک ما به تجاوزکاران ادامه خواهد داشت