نشست شورای امنیت درباره غزه به درخواست امارات

يکشنبه 7 آبان 1402
04:28
نشست شورای امنیت درباره غزه به درخواست امارات

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه به درخواست نمایندگی امارات برای بررسی عملیات زمینی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تشکیل جلسه می‌دهد.

العالم - امارات

ریاست دوره شورای امنیت،‌ برزیل، بامداد یکشنبه اعلام کرد که نمایندگی امارات عربی متحده خواستار برگزاری نشستی درباره عملیات زمینی رژیم موقت صهیونیستی علیه نوار غزه شده است.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این بیانیه نوشت که این نشست شورای امنیت در روز دوشنبه ۳۰ اکتبر در ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی برگزار می‌شود.

شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اجرای عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه رژیم صهیونیستی و آغاز حملات جنایتکارانه این رژیم به نوار غزه، تاکنون چند بار تشکیل جلسه داده اما هر بار نتوانسته به تصویب قطعنامه‌ای در حمایت از فلسطینیان برسد.

در سایه همین انفعال و بی‌فایدگی شورای امنیت برای حفظ امنیت و جان فلسطینیان در نوار غزه، ماشین کشتار رژیم تروریست صهیونیستی به جنایات خود در فلسطین اشغالی ادامه می‌دهد.

بامداد یکشنبه همزمان با حملات شدید رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه، وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای این منطقه به بیش از ۸ هزار نفر خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است