عمان: اسرائیل محاکمه شود

سه شنبه 9 آبان 1402
13:03
عمان: اسرائیل محاکمه شود وزیر امور خارجه عمان با تاکید بر اینکه عملیات زمینی رژیم اشغالگر در نوار غزه، به بهانه «دفاع از خود» قابل پذیرش نیست، تصریح کرد: از جامعه جهانی می‌خواهیم تا اسرائیل را به دلیل هدف قرار دادن غیرنظامیان مورد پیگرد و محاکمه قرار دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

«بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان امروز سه‌شنبه، ۳۱ اکتبر طی سخنانی درباره وضعیت نوار غزه تصریح کرد: ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که اسرائیل را به دلیل هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه مورد پیگرد و محاکمه قرار دهد.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، البوسعیدی در رد حملات هوایی اشغالگران به مردم غزه، تاکید کرد: تاریخ به ما آموخته است که نمی‌توان به بهانه دفاع از خود، نسل کشی و هدف قرار دادن مردم بی گناه را توجیه کرد.

وزیر امور خارجه اردن ادامه داد: ممانعت از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به ساکنان نوار غزه، طبق قوانین بین‌المللی جرم است.

کشور عمان هم مانند بسیاری کشورهای عربی و اسلامی، تحرکات زمینی اشغالگران در مرزه با غزه را محکوم و البوسعیدی تصریح کرد: اقدام نظامی اسرائیل برای دفاع از خود، ضروری نیست و همه کشورها هدف قرار دادن غیرنظامیان را محکوم می‌کنند.

وزارت خارجه عربستان سعودی روز شنبه، ۲۸ اکتبر با انتشار بیانیه‌ای، نگرانی شدید ریاض در خصوص تشدید تنش نظامی صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین را ابراز و تاکید کرده بود: پادشاهی سعودی با هر گونه عملیات زمینی انجام شده توسط اسرائیل را محکوم و تقبیح می‌کند؛ زیرا این عملیات موجب تهدید جان غیرنظامیان فلسطینی شده است.

امروز و در بیست و پنجمین روز از حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، اشغالگران مدعی تداوم تحرکات زمینی خود در اطراف نوار غزه هستند و اذعان می‌کنند قصد گسترش عملیات را دارند؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس هم در پاسخ به جنایات تل‌آویو، به حملات موشکی خود علیه شهرک‌های اشغالی ادامه می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم


تاکید عربستان، مصر و قطر بر لزوم پایبندی به توافق تهران و واشنگتن


ابلاغ تسلیت و همدردی دولت و مردم ایران در گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و همتای ونزوئلایی


حمله اخیر آمریکا نقض یادداشت تفاهم خاتمه جنگ با ایران بود+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان