اعتراض به سخنرانی بلینکن در سنا با دست‌های خونین + عکس

سه شنبه 9 آبان 1402
22:09
اعتراض به سخنرانی بلینکن در سنا با دست‌های خونین + عکس فعالان ضد جنگ آمریکایی هنگام حضور وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع سنا، دست‌های آغشته به خون خود را بالا برده و اعتراض خود را از حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه ابراز داشتند.

العالم - آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه در جلسه استماع سنا درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، خواستار کمک 10.6 میلیارد دلاری برای تقویت توانایی رژیم صهیونیستی شد.

در جریان حضور و سخنرانی بلینکن در جلسه سنا، تظاهرات کنندگان ضد جنگ، دست‌های آغشته به خون خود را پشت سر وی بالا برده و اعتراض خود را به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ابراز داشتند.

این فعالان ضد جنگ همچنین شعارهایی سر داده و خواستار آتش بس فوری در غزه شدند.

حمایت بی چون و چرای آمریکا از رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که وزارت بهداشت فلسطین عصر امروز خبر داد که در جریان بمباران اردوگاه جبالیا، تا این لحظه بیش از 100 نفر شهید و بیش از 300 نفر هم زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی پیش از این هم، در اواخر مهر ماه گذشته، با بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه، فاجعه بزرگی را رقم زد.اشرف القدره خبر داد ه بود که در جریان بمباران بیمارستان المعمدانی توسط جنگنده‌های صهیونیستی بیش از ۱۰۰۰ نفر به شهادت رسیده و یا زخمی شده اند.

جنبش حماس ضمن محکومیت شدید این حمله ددمنشانه، تأکید کرد که چنین جنایاتی نشانگر خوی متوحش صهیونیستهاست که به خوبی خود را نشان داده است.

جنبش مقاومت حماس، از روز شنبه (۷ اکتبر) عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرده است. صهیونیست‌ها در پاسخ اقدام به انجام حملات هوایی سنگین کرده و علیه غزه اعلام محاصره کامل کرده‌اند. عملیات رژیم صهیونیستی در غزه تا کنون به شهادت بیش از هشت هزار نفر از جمله صدها زن و کودک منجر شده است. حملات رژیم صهیونیستی با حمایت همه جانبه آمریکا همراه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

حادثه دریایی در تنگه هرمز


زخمی شدن ۶ مامور امنیتی درحادثه سوء قصد به جان وزیر امور داخلی بلوچستان پاکستان


انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان


اوپک از رشد ۲۶ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران خبر داد


یمن معادله "محاصره در برابر محاصره" را به عربستان بازگرداند + ویدئو


امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای: «ترسوها وقتی در تاریکی قرار می‌گیرند، از ترس سوت می‌کشند»


نروژ: تاریخ خواهد گفت که جنگ علیه ایران به هیچ‌یک از اهداف اولیه‌اش نرسیده/ نه هوشمندانه بود و نه منطبق با قوانین بین‌المللی


پیام تبریک عراقچی به مناسبت روز استقلال پاکستان


حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است


توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی