اردن سفیر خود در تل آویو را فراخواند

پنج‌شنبه 11 آبان 1402
09:10
اردن سفیر خود در تل آویو را فراخواند
اردن در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به ویژه در نوار غزه، سفیر خود در تل‌آویو را فراخواند.

العالم - اردن

وزارت خارجه اردن از فراخوانی سفیر این کشور در تل‌آویو در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین، روز چهارشنبه در بیست‌وششمین روز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی و حملات مستمر این رژیم علیه مردم نوار غزه، اعلام کرد که شمار شهدای این جنگ تاکنون به ۸۷۹۶ نفر از جمله ۳۶۴۸ کودک و ۲۲۹۰ زن و شمار مجروحان به ۲۲۲۱۹ نفر رسیده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، وزارت خارجه اردن اعلام کرد که فراخوانی سفیر این کشور از تل‌آویو بیانگر موضع اردن در مخالفت با جنگ آتشین در غزه است.

شبکه المیادین نیز به نقل از «أیمن الصفدی» وزیر خارجه اردن گزارش داد که بازگشت سفیر این کشور به فلسطین اشغالی و بازگشت سفیر رژیم صهیونیستی به امان بستگی به توقف جنگ علیه غزه و فجایع انسانی در آن دارد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند