پنتاگون : ۴۵ نظامی آمریکایی در خاورمیانه مجروح شدند

سه شنبه 16 آبان 1402
12:46
پنتاگون : ۴۵ نظامی آمریکایی در خاورمیانه مجروح شدند وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که بر اثر حملات گروه‌های مقاومت به پایگاه‌های «التنف» در سوریه و «عین‌الاسد» در عراق، ۴۵ نظامی این کشور مجروح شده‌اند.

العالم - آمریکا

شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» شامگاه دوشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد که تعداد نظامیان آمریکایی که در حملات اخیر به پایگاه‌های این کشور در غرب آسیا مجروح شده‌اند، به ۴۵ نفر افزایش یافته است.

به گفته این منابع، از تعداد مذکور، ۲۴ نظامی آمریکایی در جریان حملات به پایگاه‌هایشان در عراق و سوریه، دچار آسیب مغزی شده و هم‌اکنون تحت نظر پزشکان قرار دارند.

بامداد امروز (سه‌شنبه) نیز وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که بر اثر حملات گروه‌های مقاومت به پایگاه‌های «التنف» در سوریه و «عین‌الاسد» در عراق، ۴۵ نظامی این کشور مجروح شده‌اند.

به دنبال تشدید جنگ در اراضی اشغالی فلسطین، پایگاه‌های آمریکا در مناطق مختلف عراق و سوریه طی روزهای گذشته هدف حمله قرار گرفته‌ و در پی این حملات، ده‌ها نظامی آمریکایی مجروح شده‌اند.

حملات مقاومت، اشغالگران آمریکایی را مجبور کرد تا دو سوم پرسنل نظامی و «غیرنظامی» خود در عراق را علاوه بر خروج سفیر و کارکنان اصلی، تنها ظرف یک هفته از این کشور خارج کنند.

شامگاه دوشنبه «پاتریک رایدر» سخنگوی پنتاگون گفته بود که پایگاه‌های این کشور در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر تاکنون ۳۸ بار مورد حمله قرار گرفته‌ اند.

0% ...

آخرین اخبار

آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا