جنبلاط خواستار انحلال اتحادیه عرب شد

يکشنبه 21 آبان 1402
19:19
جنبلاط خواستار انحلال اتحادیه عرب شد رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه، از نشست‌های اضطراری اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی با توجه به جنگ ادامه‌دار «اسرائیل» در نوار غزه انتقاد کرد و خواستار انحلال آن شد.

العالم - لبنان

ولید جنبلاط، رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه، با انتشار مطلبی در پایگاه اجتماعی ایکس («X» توییتر سابق) خاطرنشان کرد: پس از برگزاری کنفرانس کشورهای عربی و اسلامی که حتی موفق به افتتاح گذرگاه رفح نشدند و منتظر نابودی دیگر بیمارستان‌های غزه و نابودی افراد درون آن ماندند و پس از امتناع از استفاده از سلاح های نفتی مانند آنچه در سال 1973 اتفاق افتاد، و پس از ناتوانی خارج کردن سفرا از "اسرائیل"... پیشنهاد می دهم درخواست برای کنفرانس سران لغو و اتحادیه عرب منحل شود.

در همین زمینه، جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز به نوبه خود به بیانیه پایانی نشست اضطراری کنفرانس عربی-اسلامی که دیروز (شنبه) در ریاض برای بررسی اوضاع سرزمین های فلسطینی برگزار شد، واکنش نشان داد.

این جنبش روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: عبارت های (محکومیت)، (درخواست ) و (فراخوان ) موجود در بیانیه پایانی، اینگونه تداعی می کند که این بیانیه توسط هیاتی صادر شده که به قتل‌عام‌های مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری و نشست 57 کشور ارتباطی ندارد و از بیانیه اش به نظر می رسد که هیچ اختیاری ندارد و توانش فقط در حد درخواست و مطالبه است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین خاطرنشان کرد: بیانیه پایانی بیانگر این است که کشورهای عربی و اسلامی به طور جمعی از وظایف خود صرف نظر کرده و از وظیفه خویش در حفظ امنیت ملی عربی و اسلامی فاصله گرفته و فلسطین و مردم آن را به رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن واگذار کرده اند.

این جنبش از بیانیه پایانی و تاکید بر پایبندی به ابتکار صلح عربی سال 2002 و یادآوری اینکه پیش شرط صلح با تل آویو و برقراری روابط عادی با آن پایان اشغال تمام سرزمین‌های فلسطینی و عربی است ، به ویژه با توجه به عجله برخی کشورهای عربی برای عادی‌سازی با این رژیم به شدت ابراز تعجب کرد.

این جنبش فلسطینی تصریح کرد: شاید اگر کشورهای عربی و اسلامی عادی ساز با این رژیم مانند برخی از کشورهای آمریکای لاتین ، با آن قطع رابطه می کردند، این بیانیه اعتبار می یافت.»

جهاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: تصمیمات مندرج در بیانیه پایانی این پیام را به ملت عربی و اسلامی ارسال می‌کند که این نظام ها در حفاظت از مردم و دفاع از مقدسات ملت ناتوان شده‌اند و مردم شان مانند لقمه ی چربی در اختیار رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا قرار دارند

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز