سردار حاجی‌زاده:

پیروزی مقاومت فلسطین راهبردی است با تاکتیک‌های رژیم صهیونیستی از بین نمی‌رود

دوشنبه 22 آبان 1402
10:25
پیروزی مقاومت فلسطین راهبردی است با تاکتیک‌های رژیم صهیونیستی از بین نمی‌رود فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه پیروزی رزمندگان فلسطینی یک پیروزی راهبردی بزرگ است، تصریح کرد: این پیروزی با اقدامات تاکتیکی و عملیات‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و به شهادت‌رساندن کودکان به هیچ وجه از بین رفتنی نیست.

العالم - ایران

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در حاشیه برگزاری کنگره بزرگداشت سردار شهید «حسن طهرانی‌مقدم» که در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد، اظهار داشت: شهید طهرانی‌مقدم سه خصیصه یک مدیر و فرمانده قوی را داشت؛ هم اخلاص داشت، هم انقلابی بود و دارای کارآمدی بود.

سردار حاجی‌زاده افزود: امروز اگر مدیران ما این سه خصیصه را داشته باشند، در همه عرصه‌ها چه نظامی و چه حوزه‌های غیرنظامی می‌توانند موفق باشند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه بیان کرد: الگوی مدیریتی شهید طهرانی مقدم که رهبر انقلاب فرمودند او مدیریت نخوانده بود، ولی مدیریت طبیعی داشت. اگر این خصایص را در انتخاب مدیران داشته باشیم، می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی در خصوص شرایط منطقه، گفت: مسئله غزه امروز یک موضوع جهانی شده است و جنایتکار بودن رژیم صهیونیستی که از بیش از ۴۰ سال قبل توسط امام راحل و مسئولان جمهوری اسلامی ایران گفته می‌شد، امروز عمق جنایت‌های آن‌ها را ملت‌ها در همه قاره‌ها متوجه شده‌اند.

وی ادامه داد: شاید در گذشته به مسئولان جمهوری اسلامی ایران انتقاد می‌شد که چرا در خصوص رژیم صهیونیستی این‌گونه سخن می‌گوئید، اما اکنون کودک‌کش بودن و عمق جنایت‌های رژیم برای همه روشن شده و عمر چندانی نخواهند داشت.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه پیروزی رزمندگان فلسطینی یک پیروزی راهبردی بزرگ است، تصریح کرد: این پیروزی با اقدامات تاکتیکی و عملیات‌های جنایت‌کارانه و به شهادت‌رساندن کودکان به هیچ وجه از بین رفتنی نیست و آن‌ها به طور مطلق پیروز هستند و در آینده همه دنیا این موضوع را خواهند دید.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به سوالی در خصوص واکنش ایران نسبت به گسترش جنگ به لبنان و حزب‌الله، خاطرنشان کرد: امروز جنگ گسترش پیدا کرده است و امروز لبنان درگیر است؛ احتمال دارد حد درگیری‌ها از این هم بیشتر شود، چون آینده خیلی مبهم است، ولی ایران آماده همه شرایط است.

سردار حاجی‌زاده درباره تهدید ایران توسط آمریکا نیز اظهار کرد: آمریکایی‌ها ایران را تهدید نمی‌کنند، چون آن‌ها در مکاتباتی که دارند بعضاً در یک شب سه مرحله با ایران مکاتبه داشتند و همه این مکاتبات با زبان تمنا و خواهش است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان تصریح کرد: ایران در شرایطی نیست که کسی بخواهد او را تهدید کند، ما در اوج قدرت هستیم و برای همه شرایط خود را آماده کرده‌ایم.

0% ...

آخرین اخبار

حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد