بایدن به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده درباره جنگ غزه متهم شد

دوشنبه 22 آبان 1402
17:40
بایدن به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده درباره جنگ غزه متهم شد ۱۰۰ کارمند وزارت امور خارجه و آژانس توسعه بین المللی آمریکا با امضای یادداشتی، بایدن را به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه متهم کردند.

العالم - آمریکا

به نقل از المیادین، رئیس‌جمهور آمریکا به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده درباره جنگ غزه متهم شد.

نشریه آکسیوس گزارش داد: در یادداشتی که ۱۰۰ کارمند وزارت خارجه و آژانس توسعه بین المللی آمریکا آن را امضا کرده اند، جو بایدن به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده درباره جنگ غزه متهم شده است.

این گزارش آکسیوس در حالی است که روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز هم در گزارشی نوشت که جو بایدن طی هفته‌های اخیر با اجرای حملات شدید به سوریه که توسط پنتاگون پیشنهاد شده بود، مخالفت کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است: بایدن می ترسد دامنه درگیری‌ها در منطقه گسترش پیدا کند و به همین دلیل به دنبال اجرای این حملات در سوریه نیست.

روزنامه نیویورک تایمز در حالی گزارش داده که آمریکا از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه می‌هراسد که این کشور با حمایت تمام قد سیاسی و تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی و جنایات آن علیه مردم غزه، یک جنگ تمام عیار در منطقه به راه انداخته است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود