محافل یمنی خواستار محاکمه سران رژیم صهیونیستی شدند

چهارشنبه 24 آبان 1402
23:03
در یمن نیز همانند بسیاری از کشورها، محافل حقوق بشری خواستار تعقیب رژیم صهیونیستی و محاکمه سران سیاسی و نظامی آن در نتیجه تجاوزات وحشیانه این رژیم به باریکه غزه هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

علی الدیلمی، وزیر حقوق بشر دولت نجات ملی یمن به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: «آنچه در غزه اتفاق می افتد، با هر معیاری، جنایت محسوب می شود و می بایست سازمان ملل در قبال این جنایتها وارد عمل شود، اما می بینیم که سازمان ملل سکوت اختیار کرده است»

کانون وکلای یمن به همراه چندین سازمان حقوق بشری و مدنی از دادگاه کیفری بین‌المللی خواستند تا تحقیقاتی را درباره جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین آغاز کند و آنچه را که در غزه رخ می‌دهد به‌عنوان جنایت علیه انسانیت و نقض تمامی کنوانسیون‌ها و میثاق‌های بین المللی طبقه‌بندی نماید.

کارشناسان حقوقی با اشاره به اینکه نظام حقوقی بین‌الملل با حمایت آشکار آمریکا، جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرد، اقدام دیوان کیفری بین‌المللی و شورای امنیت سازمان ملل در خصوص عدم پیگرد قانونی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد


هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است