محافل یمنی خواستار محاکمه سران رژیم صهیونیستی شدند

چهارشنبه 24 آبان 1402
23:03
در یمن نیز همانند بسیاری از کشورها، محافل حقوق بشری خواستار تعقیب رژیم صهیونیستی و محاکمه سران سیاسی و نظامی آن در نتیجه تجاوزات وحشیانه این رژیم به باریکه غزه هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

علی الدیلمی، وزیر حقوق بشر دولت نجات ملی یمن به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: «آنچه در غزه اتفاق می افتد، با هر معیاری، جنایت محسوب می شود و می بایست سازمان ملل در قبال این جنایتها وارد عمل شود، اما می بینیم که سازمان ملل سکوت اختیار کرده است»

کانون وکلای یمن به همراه چندین سازمان حقوق بشری و مدنی از دادگاه کیفری بین‌المللی خواستند تا تحقیقاتی را درباره جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین آغاز کند و آنچه را که در غزه رخ می‌دهد به‌عنوان جنایت علیه انسانیت و نقض تمامی کنوانسیون‌ها و میثاق‌های بین المللی طبقه‌بندی نماید.

کارشناسان حقوقی با اشاره به اینکه نظام حقوقی بین‌الملل با حمایت آشکار آمریکا، جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرد، اقدام دیوان کیفری بین‌المللی و شورای امنیت سازمان ملل در خصوص عدم پیگرد قانونی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم


پزشکیان: ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها با اقتدار ایستادگی کرد


قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است