چین اظهارات رئیس‌جمهوری آمریکا را محکوم کرد

پنج‌شنبه 25 آبان 1402
14:55
چین اظهارات رئیس‌جمهوری آمریکا را محکوم کرد وزارت خارجه چین امروز (پنجشنبه) اظهارات «جو بایدن» که بار دیگر رئیس‌جمهوری چین را «دیکتاتور» خطاب کرد، غیرمسئولانه خواند و محکوم کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از دیدار با همتای چینی‌ خود در حاشیه نشست همکاری اقتصادی آسیا-پاسیفیک (APEC) در سانفرانسیسکو، به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا وی هنوز هم شی جین پینگ را "دیکتاتور" می‌داند، پاسخ مثبت داد.

مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این رابطه گفت: اظهارات جو بایدن «اشتباه و غیرمسئولانه» است، چین قاطعانه با «سوءاستفاده‌های سیاسی» مخالف است.

به گزارش ایرنا،‌ پیش از این و تنها یک روز بعد از سفر مهم آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به پکن و دیدارش با عالی‌ترین مقامات چین از جمله رئیس جمهوری کشور میزبان، بایدن در اظهاراتی عجیب شی را «دیکتاتور» خطاب کرد.

با این حال، روسای جمهور ۲ کشور در مذاکرات دو جانبه خود در سانفرانسیسکو تاکید کردند که قصد دارند روابط میان آمریکا و چین را پس از ماه‌ها تشدید تنش، تثبیت کنند.

بایدن در این دیدار همچنین گفت: رقابت میان آمریکا و چین نباید به درگیری تبدیل شود.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت