گزارش خبرنگار العالم از تازه ترین تحولات میدانی در جنوب لبنان+فیلم

پنج‌شنبه 25 آبان 1402
23:17
خبرنگار العالم در جنوب لبنان گفت: آرامش شکننده در جنوب لبنان از صبح حاکم شد و بمباران و تجاوزات رژیم صهیونیستی به اکثر مناطق مجاور مرز لبنان و فلسطین در ساعات بعدازظهر شدت گرفت.

العالم - فلسطین اشغالی

حسین عزالدین خبرنگار شبکه العالم در جنوب لبنان گزارش داد که تعداد زیادی از منازل در منطقه خیام و محله المسلخ، شهرک کفرکلا، شهرک عديسه، حولا، بلیده، مرکبه و حومه شهرک الطلوسه وعيترون آسیب دیده اند.

خبرنگار العالم گفت: در شهرک کفرکلا صحبت از شهادت چند نفر به میان آمد و در انتظار بیانیه رسمی برای تاکید صحت این اطلاعات هستیم. همچنین به نظر می رسد که در این شهرک شماری مجروح شدند.

عزالدین افزود: پایگاه صهیونیستی مطله که دقیقاً روبروی شهرک کفرکلا واقع شده، برج‌های لجستیکی موجود در آن و مکان استقرار خودروهای نظامی اسرائیل در وسط این پایگاه هدف چندین فروند موشک هدایت شونده مقاومت قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو درباره ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران با همتای قطری