موضع گروه های مقاومت و حزب الله درقبال حمله به النجباء

سه شنبه 14 آذر 1402
09:23
مدیر دفتر شبکه خبری العالم در بغداد گفت:  هدف گیری برخی از اعضای الحشد الشعبی در کرکوک؛ مردم عراق و گروههای سیاسی و غیر سیاسی این کشور را به شدت خشمگین کرد.

العالم - عراق

وی افزود : مردم عراق از دولت می خواهند که پارلمان برای پایان دادن به حضور آمریکا در عراق تصمیم الزام آوری بگیرد.

مدیر دفتر شبکه العالم در بغداد گفت: بلافاصله پس از تجاوز آشکار آمریکا و نقض حاکمیت عراق، همه گروه ها ، احزاب و شخصیت های سیاسی عراقی به این تجاوز واکنش نشان دادند و آنرا محکوم کردند.

مردم عراق ادعاهای آمریکا مبنی بر داشتن نیروهای مستشاردر خاک عراق را دروغ دانسته و آنها را نیروهای رزمی بلکه متجاوز دانستند که علیه ثبات و امنیت عراق و نه حمایت از ثبات این کشور فعالیت دارند.

خبرنگار العالم افزود: نیروهای سیاسی و مقاومت اسلامی نیز واکنش هایی نشان دادند به گونه ای که عصائب اهل الحق با صدور بیانیه ای در این زمینه، حمایت خود را از جنبش النُجَباء که پنج نفر از نیروهایش به شهادت رسیدند، اعلام و بر هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در خاک عراق تاکید کرد.

وی افزود: گردان‌های حزب‌الله نیز با صدور بیانیه‌ای، تجاوزگری آمریکا به اعضای الحشد الشعبی در کرکوک را محکوم و بر حمایت خود از جنبش النُجَباء و هدف قرار دادن بی وقفه نیروهای آمریکایی در خاک عراق تاکید کردند.

مدیر دفتر العالم خاطرنشان کرد: این نیروهای سیاسی و گروههای از دولت عراق خواستند پارلمان عراق ،در راستای اجرای تصمیم خود، دولت را موظف به پایان حضور آمریکا در عراق کند.

وی خاطرنشان کرد: مردم عراق نیز با شرکت گسترده در مراسم تشییع شهدا در خیابان فلسطین خشم خود را ابراز کردند و پیکر شهدا نیز به شهر مقدس نجف منتقل و نماینده رهبر انقلاب اسلامی در شهر مقدس نجف بر آنان نماز گزارد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل